SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPediatria se extinde - rezerve pentru mama - copil si spatii in plus la mansarda

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Spitalul de Pediatrie din Sibiu se extinde cu un spatiu de 450 de metri patrati, prin mansardarea uneia dintre cladirile de pe strada Pompeiu Onofreiu, unde vor fi amenajate rezerve pentru mame si copii, saloane, sala de mese, vestiare, cabinete de consultatii plus un lift exterior.

Primaria continua lucrarile de modernizare a Spitalului de Pediatrie prin amenajarea de noi spatii cu destinatie medicala prin mansardarea corpului A al Clinicii de Pediatrie situat pe strada Pompeiu Onofreiu, nr. 2-4, a anuntat ieri, in conferinta de presa, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Investitia din bugetul local este in valoare de 1,4 milioane lei, iar lucrarea are ca termen de finalizare luna ianuarie 2013.

Locuri mai multe

Alexandru Mihut, managerul spitalului, spune ca in aceasta mansarda vor fi amenajate trei rezerve pentru mama si copil, cu grup sanitar propriu, plus doua saloane de cate patru paturi, tot cu grup sanitar, cabinete medicale, sala de mese pentru micii pacienti, in conditiile in care acum spitalul nu dispune de o astfel de sala, dar si vestiare si alte spatii.

Contractul prevede schimbarea sarpantei si a acoperisului vechi si amenajarea acestor noi spatii, iar in plus, se lucreaza la montarea unui lift exterior care sa faca legatura cu mansarda. Acest lift va putea transporta personalul medical si carucioarele cu copiii care sunt greu deplasabili.

Pentru executarea acestor lucrari a fost necesara eliberarea etajului II al cladirii, iar anumite arii ale spitalului sunt accesibile in conditii de lucrari. Pe perioada lucrarilor atat micii pacienti cat si apartinatorii acestora si medicii care lucreaza in aceasta unitate medicala sunt rugati sa manifeste intelegere pentru disconfortul creat, lucrarile urmand sa asigure extinderea spatiilor spitalului si conditii imbunatatite de tratament.

Anul acesta, in luna august s-au incheiat lucrarile de mansardare a corpurilor C si D ale aceleiasi cladiri, suprafata cu care s-a extins spitalul prin amenaj[rile prevazute in acest contract fiind de aproximativ 350 de metri patrati. Valoarea contractului finantat de Primaria Municipiului Sibiu pentru acea lucrare a fost de 938.870 lei, fara TVA.

Modernizari si la intrare

Spatiile de la intrarea in Spitalul de Pediatrie, respectiv cabinetele de consultatii de la parter si birourile de internari si externari sunt si ele modernizate in aceasta perioada, dar din fondurile spitalului.

Aici au fost zugraviti peretii, refacute grupurile sanitare, pardoselile si tamplariile.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 19 octombrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 ianuarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter