SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPentru premianti, o excursie in Tara Soarelui Rasare

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Un elev de la Colegiul National "Gheorghe Lazar " - Cristi an - Mihai Miron (clasa a VII-a A) si altul de la Colegiul National "Octavian Goga " - Radu Dalidis (clasa a XI-a I) vor avea parte de o excursie de vis. Ei vor merge in orasul Takayama, din Japonia, premiu acordat in cadrul Concursului SibLegis, organizat de Serviciul Public de Politie Comunitara Sibiu, Primaria Sibiu, in colaborare cu Asociatia Profesionala a Politistilor Comunitari din Municipiul Sibiu si Asociatia Proiect 1200. Premiile constand in excursii de 7 zile in Japonia au fost acordate de Moara Cibin in parteneriat cu Rotary Club, Banca Comerciala Carpatica si Asociatia Proiect 1200.

Concursul s-a adresat in exclusivitate tinerilor din clasele a VII-a si a VIII-a, precum si elevilor de liceu (toti anii de studiu).

Şi alti elevi au castigat premii importante. Au fost doua premii II, pentru care s-au acordat laptop-uri puse la dispozitie de Industrial Software. Au plecat cu ele Irina Solomon (de la Colegiul National "Octavian Goga ", clasa a VII-a) si Lucia Maria Sevestrean (de la Colegiul National "Gheorghe Lazar ", clasa a XII-a B). Premiul III a fost acordat de SC Rud Florian Reiger SRL si SC Floradi Prodcom SRL si au constat intr-un costum traditional romanesc. Au plecat acasa cu costumul Camelia Oprea (de la Colegiul National "Samuel von Brukenthal ", clasa a VII-a A) si Alexandra Maria Mazilu (de la Colegiul Economic "Gheorghe Baritiu ", clasa a XII- E). Cei care au luat mentiune au castigat cate o bicicleta, oferita de Asociatia Proiect 1200: Vlad Campean (Şcoala Generala "Radu Selejan ", clasa a VIIa B) si Maria Elena Popa (Colegiul National Pedagogic, clasa a XI-a A).

Castigatorii au fost premiati in cadrul galei organizate ieri in prezenta primarului Klaus Iohannis, a sponsorilor si a celor apropiati.

Concursul se desfasoara anual, din 2009, ca proiect al platformei de parteneriat public-privat initiata de Serviciul Public de Politie Comunitara Sibiu. Scopul este acela de a impulsiona si promova spritul civic al tinerei generatii si al comunitatii in general prin proiecte educationale. Probele concursului au constat in rezolvarea unui test grila si in redactarea unui eseu. Bibliografia concursului a cuprins acte normative care reglementeaza activitatea Politiei Comunitare Sibiu, precum si actele normative care se refera la normele si regimul contraventiilor, privind gospodarirea, pastrarea ordinii si linistii publice, comert si transport in municipiul Sibiu. Proiectul a fost avizat de Inspectoratul Judetean Şcolar.Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 19 ianuarie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 24 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter