SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPermise de trecere pentru riveranii din zona Viaductului Gara Mica

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Primele zile de la inchiderea completa a Viaductului Gara Mica pentru reparatii capitale au provocat deja nemultumirea riveranilor, care sunt deranjati, unii, de numarul mare de masini ce trec pe Bagdazar, altii sunt nemultumiti ca trebuie sa urce pe centura ca sa ajunga in oras.

Viaductul este inchis de duminica si va ramane asa aproximativ un an cat vor dura lucrarile, interval in care soferii care vor sa treaca de o parte sau de alta a viaductului trebuie sa urce pe centura ocolitoare a orasului.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, spunea ca estimeaza ca soferii se vor obisnui cu noile modificari din trafic in aproximativ o saptamana.

Echipaje ale Politiei Locale sunt permanent in zona si verifica masinile care trec.

Ocol prea mare

Riveranii din zona Viaductului au acuzat Primariei faptul ca pentru a ajunge din cartierul Marmelada in zona Pietei Cibin, spre exemplu, sunt nevoiti sa faca un ocol prea mare.

"Circulatia pe strazile Cerbului si Bagdazar este permisa doar riveranilor, carora, la solicitarea lor, li se vor elibera permise de libera trecere pentru perioada lucrarilor", ne-a declarat Virgil Popa, viceprimarul Sibiului.

Virgil Popa spune ca, existand pe bordul masinilor riveranilor acele permise de trecere, nu se vor mai face blocaje in trafic, deoarece permisele vor fi usor vizibile si pentru politistii locali, care nu vor mai fi nevoiti sa opreasca efectiv masinile.

Praf gros

Cealalta tabara a nemultumitilor este cea a locuitorilor de pe strada Bagdazar. Cativa dintre riverani au venit ieri la Primaria Sibiu, sa se planga de faptul ca la anumite ore, traficul pe strada lor este foarte intens, iar praful care se ridica le creeaza un mare disconfort. Au depus si o sesizare si au amenintat ca daca problema nu le va fi rezolvata, vor iesi cu pancarte in strada.

Reprezentanti ai Primariei Sibiu s-au intalnit cu locatarii de pe Bagdazar ieri la amiaza, iar oamenii spun ca una dintre masurile anuntate este turnarea unui strat provizoriu de asfalt pe portiunea de pamant a strazii Bagdazar.

Strada Bagdazar este prevazuta pentru modernizare pe intreaga sa lungime, si cea pe care exista asfalt si cea neasfaltata, insa aceste lucrari nu se vor putea face cat timp viaductul este inchis, ci cel mai probabil doar dupa finalizarea lucrarilor, explica viceprimarul Popa.

Centura, singura ocolire

Cei care nu locuiesc in zona viaductului pot folosi, timp de un an, doar centura ocolitoare a Sibiului pentru a ajunge de la Medias in oras, sau invers ori in zona Obor.

Un echipaj de politie este plasat la intrarea pe strada Bagdazar, din Rusciorului, iar un alt echipaj se afla in apropierea Targului Obor, in zona giratoriului. Masinile sunt oprite, iar daca soferii nu sunt riverani, sunt indrumati sa ajunga la centura ocolitoare.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Anonymous ( 16.07.2012 12:36 )
extraordinar...eu care locuiesc in afara Sibiului si fac naveta in fiecare zi pentru a ajunge la locul de munca in centru trebuie sa platesc dublu combustibilul????!!!!si pentru cine sau ce??? eu sunt de vina ca se fac lucrari la pod?? nu pot sa folosesc singura ruta adica strada Bagdazar pentru a nu le creea disconfort riveranilor???!!! este strigator la cer, dreptatea este facuta doar pentru una dintre parti...mutumim Primariei Sibiului!!??


      

Alte stiri adaugate vineri, 29 iunie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 22 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter