SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPescarii sibieni - grupati pe cartiere

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Pescarii din Sibiu vor fi grupati, pe viitor, in functie de cartierele in care locuiesc, ei urmand sa faca parte din 13 grupe zonale, a spus Mihai Gheorghe, vicepresedintele cu probleme de pescuit al Filialei Sibiu a Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) Sibiu.

"In cursul lunii decembrie 2011, in cadrul AGA a filialei Sibiu din cadrul AJVPS Sibiu s-a nascut pentru prima data ideea separarii financiare si a activitatii de pescuit de activitatea de vanatoare, idee care in prima faza nu a avut sorti de izbanda. Ideea separarii activitatii de pescuit de cea de vanatoare, in cadrul Filialei Sibiu a AJVPS Sibiu s-a nascut din nemultumirea si insatisfactiile pescarilor fata de degradarea apelor din jurul Sibiului, golite de peste, precum si fata de inrautatirea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ pe apele judetene, o situatie creata in special datorita infloririi braconajului agresiv si lipsei oricaror masuri de combatere a braconajului si de conservare a apelor naturale", a spus Mihai Gheorghe, vicepresedintele cu probleme de pescuit al Filialei Sibiu a Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) Sibiu.

Mihai Gheorghe a mai subliniat ca, pe parcursul lunii ianuarie 2012, au avut loc mai multe intalniri intre reprezentantii pescarilor alesi in urma adunarii generale din decembrie si conducerea AJVPS Sibiu, intalniri in timpul carora pescarii "au reclamat activitatea AJVPS Sibiu de pana acum ca fiind netransparenta si ineficienta, motivata de lipsa oricaror rezultate la malul apelor", a spus Mihai Gheorghe. Totodata, in urma intalnirilor din ianuarie s-a cazut de acord ca este "necesara si oportuna" infiintarea unei sucursale de pescari a Filialei Sibiu a AJVSP Sibiu, prin care "sa se realizeze tocmai acea separare a activitatii de pescuit solicitata la AGA din decembrie".

Separare financiara 

Potrivit lui Mihai Gheorghe, viitoarea sucursala de pescari care va functiona tot in cadrul AJVPS Sibiu va beneficia de o separare financiara a cheltuielilor activitatii de pescuit precum si de o autonomie administrativa pana la nivel de comitet de sucursala, care va fi format numai din pescari. La randul lor vanatorii isi vor gestiona activitatea de vanatoare prin propriul lor comitet ales la AGA din decembrie. 

"In pregatirea infiintarii acestei sucursale in 10 februarie 2012, a avut loc o adunare a pescarilor in scopul organizarii acestora pe grupe de pescari si a alegerii unui comitet propriu. Mandatul comitetului ales in 10 februarie este de a duce la bun sfarsit infiintarea sucursalei de pescari, care va avea titulatura de Sucursala de Pescari Sportivi Sibiu si preluarea activitatii de pescuit precum si definitivarea organizarii pescarilor pe grupe, in pregatirea viitoarei prime AGA a sucursalei", a mai spus Mihai Gheorghe, aratand ca ^n filiala Sibiu a AJVPS Sibiu sunt inregistrati 3.500 de pescari.

Viitoarea sucursala a pescarilor va avea si un site propriu - www.apssibiu.ro - de unde iubitorii pescuitului vor putea afla tot ce ii intereseaza cu privire la activitatea institutiei, la deciziile si masurile adoptate, precum si la actiunile aflate in pregatire. Pe langa acestea, pagina de internet va cuprinde o rubrica de contact direct cu membrii pescari si un forum de discutii. "Pentru definitivarea organizarii grupelor, intentionam sa cream pe site o rubrica prin care pescarii se vor putea inscrie in grupe, online. In acest moment site-ul se afla in constructie, insa pescarii care vor sa se inscrie deja in grupe pot trimite datele personale (nume, prenume, CNP, adresa, numar carnet de membru - daca are - mentionand numarul si denumirea grupei in care se incadreaza dupa adresa), pe e-mail birou@apssibiu.ro", a mai spus Mihai Gheorghe. Totodata, propunerile, nelamuririle si informatiile suplimentare se pot obtine la acela`i email. (A.C.)


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 21 februarie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 28 noiembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter