SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Peste 11000 de oameni s-au racorit la Ocna

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Chiar daca norii de ploaie si-au mai facut aparitia din cand in cand, iar sambata a si plouat, sibienii si turistii veniti din mai toate zonele tarii la lacurile de la Ocna Sibiului s-au simtit bine: o demonstreaza numarul mare al celor care au ales sa se racoreasca in lacurile sarate de aici.

De la lada frigorifica, la autoservire

Cu toate ca preturile de la terasele din incinta Complexului lacurilor naturale sunt mai mici decat cele practicate in Sibiu, multi turisti prefera sa vina cu lada frigorifica de acasa, cu de-ale gurii, sucuri, apa si bere. Totusi, sambata si duminica, terasele au fost destul de aglomerate. Oamenii pot alege intre mancarea de la autoservire, meniul traditional, gogosi si altele. "Nu-i scump, iar la autoservire exista avantajul de a vedea ceea ce urmeaza sa mananci", spune un barbat venit cu sotia si cei doi copii la tersa, la ora pranzului. Mai jos, alta terasa: mici, carnaciori, ciorbe si multe altele. Preturile - rezonabile. La orele amiezii toate sezlongurile sunt ocupate, iar pe plajele din jurul lacului Ocnita cu greu mai gasesti vreun loc liber. Dar nu-i nimic, sunt locuri langa Brancoveanu, Gura Minei, Randunica. Apa e numai buna pentru o baie, iar in lacul cu namol, cei care isi pun speranta in efectele tamaduitoare ale "unguentului negru", urmeaza cu constiinciozitate cura.

"Oamenii trebuie sa se gandeasca si la ziua de maine!"

Atmosfera generala e una placuta, lacuri sunt destule, asa ca fiecare se poate balaci in voie, intr-unul din lacurile sarate. Cele mai cautate raman, in continuare, Ocnita, Brancoveanu, Gura Minei, dar nici celelalte lacuri nu sunt pustii. Totusi, daca se intampla sa gasiti vreun dus rupt,vreun robinet smuls, sa stiti ca sunt urme ale trecerii unor concetateni mai putin deprinsi cu civilizatia. Administratorul S.C Lacuri Naturale S. A, Daniela Buta spune ca "Din pacate, ne confruntam uneori cu turisti care rup dusurile, robinetele, iau sapunul lichid si hartia igienica cu ei, vorbesc urat cu personalul nostru samd. Oamenii trebuie sa se gandeasca si la ziua de maine si sa inteleaga ca, pastrand lucrurile in buna stare, se vor bucura de ele si data viitoare cand vor veni. Pe langa cheltuielile de intretinere, care nu sunt deloc mici, vandalizarea instalatiilor, mobilierului ne costa in plus, iar acei bani, in loc sa fie investiti pentru a imbunatati conditiile, sunt cheltuiti pentru reparatii. Suntem in 2013, in apogeul civilizatiei si cred ca fiecare ar trebui sa inteleaga sa se comporte ca atare. Noi incercam din toate puterile sa asiguram o buna desfasurare a activitatii turistice si nu cerem de la oameni decat un comportament civilizat, iar atunci cand reactiile unora depasesc limita bunului simt, luam masuri in consecinta". Cu toate aceste mici incidente, zona dintre lacuri este una sigura, existand agenti de paza si camere de supraveghere video. Meteorologii anunta vreme calduroasa pentru aceasta saptamana, asa ca, Ocna Sibiului poate fi o varianta demna de luat in seama in lupta cu arsita lui Cuptor. (D. B)


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 22 iulie 2013






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter