SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPeste 30 de tari isi trimit fotografiile la Sibiu

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Fotografie, baroc si imaginatie. Astfel s-ar caracteriza cea de-a XV-a editie a Salonului International de Arta Fotografica, unde pasionatii de fotografie, amatori sau profesionisti, au ocazia de a se remarca si a etala, prin imagini, variate povesti sau teme ale vietii.

Pana acum, si-au inscris lucrarile artisti din peste 30 de tari, in cele doua sectiuni ale concursului: Baroc si Open. Prima categorie se refera la fotografii care abordeaza subiectul in sensul larg al termenului, de la conceptul clasic oferit de istoria artelor plastice la cel contemporan, experimental si nu numai. Niciun gen fotografic nu este exclus din aceasta tema, atata timp cat continutul se incadreaza in spiritul baroc. Cea de a doua sectiune presupune o tema libera, la alegere, astfel ca fotografiile pot face parte din diverse arii.

Cei interesati de competitia fotografica isi pot inscrie in continuare creatiile pana pe 25 august, data dupa care va incepe jurizarea in perioada 31 august - 3 septembrie, pentru ca, incepand cu 14 octombrie, fotografiile selectate sa fie expuse.

Evenimentul are menirea de a stimula imaginatia tinerilor si de a-i atrage in sfera fotografica. " Salonul International de Arta Fotografica se numara printre cele mai importante evenimente culturale traditionale ale Sibiului, prin care organizatorii doresc mentinerea vietii fotografice din Romania in circuitul international de valori, atragerea tinerilor spre arta fotografica, stimularea creatiei fotografice nationale si internationale prin spiritul de competitie caracteristic acestor manifestari si inalta tinuta estetica impusa de patronajul forurilor de specialitate ", a spus coordonatorul proiectului, Liliana Popescu.

Organizatorii evenimentului, Fotoclubul ORIZONT si Casa de Cultura a Studentilor Sibiu, au anuntat ca au ajuns la Sibiu si medaliile acordate de forurile internationale, sub sprijinul carora se desfasoara manifestarea bianuala.

Editia din 2012 este organizata sub patronajul Federatiei Internationale de Arta Fotografica, al Royal Photographic Society, al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania, al Images Sans Frontiere, Union Photographic International si al Federatiei din Luxembourg a Artistilor Fotografi. De asemenea, proiectul cultural a fost finantat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, de Administratia Fondului Cultural National, de Primaria si Consiliul Local Sibiu prin Casa de Cultura a Municipiului Sibiu si de Consiliul Judetean Sibiu prin Biblioteca Astra.Andra MARINESCU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 20 august 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 23 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter