SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPilele de la Bucuresti

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Candidatii la alegerile generale se bazeaza pe fata sau voalat de sprijinul de care beneficiaza de la centru.

De multe ori, in politica, o formula de adresare „draga Mircea ", „Stolo " sau „ce faci Caline " fac mai mult decat functia ocupata intr-o organizatie judeteana. Se cunosc si in randurile politicienilor sibieni afinitatile, simpatiile, relatiile sau antipatiile cu oameni importanti de la Bucuresti.

Candidatul cu cele mai bune relatii la Bucuresti poate fi considerat Raluca Turcan. Responsabil al campaniei PD-L la nivel national, dar cunoscuta si ca fost consilier de imagine al nominalizatului pentru functia de prim ministru, din partea PD-L, Theodor Stolojan, RaluCa Turcan are o influenta si la Cotroceni. Sotul deputatei este Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al presedintiei, iar apropierea sotilor Turcan de presedintele Basescu este evidenta. De aici si influenta pe care Turcan o are in cadrul partidului. Democrat-liberalii sibieni se mai pot baza la centru si pe relatia Florin Muntean – Vasile Blaga. De ea va beneficia probabil un alt candidat al partidului la generale, deputatul Marcel Piteiu, candidat pe Colegiul 2 al Camerei Deputatilor.

Liberalii au Bucurestiul in Sibiu. Desi exista posibilitatea ca ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu sa-si retraga candidatura din Colegiul Sibiu, el va face in continuare legatura Sibiului cu Bucurestiul. Un alt om de legatura al liberalilor sibieni este Mircea Cazan, director al Radiocom, cunoscut ca apropiat al premierului Tariceanu.

Social-Democratii se bazeaza in continuare pe relatiile pe care presedintele Ioan Condrea si le-a format la Bucuresti. Listele de candidati ale Aliantei PSD+PC pe judetul Sibiu au fost negociate intre Cindrea si presedintele PSD, Mircea Geoana, relatia celor doi dovedindu-si taria in momentul in care Cristian Marinescu s-a folosit de toate relatiile pentru a candida pe un post de deputat in judet.
Cele mai importante relatii, raman insa cele nespuse. Fiecare membru important al partidelor din judet are cel putin o usa deschisa la Bucuresti, pe care se bazeaza in momentul in care situatia o cere.
de Alin BRATU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 13 octombrie 2008


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 04 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter