SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPNL Sibiu. Cine e liderul

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Deputatul Mircea Cazan si fostul senator Nicolae Neagu au declarat ieri ca Adrian Iorgulescu ar trebui schimbat de la conducerea organizatiei judetene. Iorgulescu sustine ca nu el e presedinte interimar, ci Eugen Mitea.

"PNL Sibiu ar trebui sa se adune si sa faca o echipa. Nu am fost niciodata de acord cu interimatul lui Adrian Iorgulescu. As fi preferat un presedinte sibian (…) Domnul Iorgulescu a confundat Sibiul cu o alta organizatie de tip sudist", a declarat ieri Mircea Cazan. Tonul schimbari a fost sustinut, chiar daca mai moderat, si de Nicolae Neagu. „Iorgulescu este de o certa valoare, insa probabil ca nu a avut tot timpul ragazul sa vina la Sibiu. Acelasi lucru poate fi valabil si pentru parlamentari, deoarece nu stiu cat timp isi pot aloca pentru conducerea organizatiei ", a spus Neagu.

Adrian Iorgulescu sustine ca presedinte interimar al PNL Sibiu nu este el, ci Eugen Mitea, el fiind coordonator al organizatiei judetene. „Ca a vazut sau nu domnul Cazan activitatea mea la Sibiu nu e treaba lui, e treaba partidului. Eu nu sunt presedinte interimar la Sibiu, sunt coordonator al organizatiei judetene. Interimar este domnul Mitea, asta ar fi trebuit sa stie si domnul Cazan ", a spus Iorgulescu pentru Sibiu Standard.

Problema conducerii organizatiei s-ar putea rezolva in 4 februarie, data viitoarea intruniri a Delegatiei Permanente a PNL. „Eu nu-mi doresc sa fiu eternizat in calitatea de coordonator al organizatiei Sibiu. Delegatia Permanenta a PNL din 4 februarie va lua in discutie aceste probleme. Nu este doar cazul Sibiului, aici, mai sunt si alte organizatii in tara ", a mai spus Iorgulescu.

Deputatul PNL, Mircea Cazan, a declarat ca il va sustine pentru candidatura la alegerile europarlamentare pe Dragos Dicu si ca nu va sustine niciodata un liberal din Bucuresti. Nici macar pe Adrian Iorgulescu. „Cred ca Dragos Dicu ar fi un candidat bun. Eu personal nu am sa sustin pe nimeni de la Bucuresti. Nu am sa-l sustin pe Iorgulescu sau pe altcineva de la Bucuresti", a mai spus Cazan.
Sibieni nehotarati
Liberalii nu stiu pe cine sa sustina la conducerea PNL. Deputatul Mircea Cazan si Nicolae Neagu asteapta primele candidaturi pentru a-si forma o parere. „in momentul in care vom sti care va fi contracandidatul la Basescu vom sti pe cine vom sustine ", a spus Neagu. " Ar trebui sa vedem care sunt candidaturile oficiale la aceasta functie, inainte de a ne forma o parere. Poate fi Antonescu, Bogdan Olteanu, Ludovic Orban sau Calin Popescu Tariceanu ", a spus si Cazan.

Cei doi nu si-au facut inca un plan nici pentru presedintia organizatiei judetene. „in etapa acesta, Nicolae Neagu nu candideaza la functia de presedinte. Asta, daca maine ar fi alegeri. Eu vreau sa vad o intentie clara a PNL spre ce se indreapta ", a declarat Neagu, neuitand sa spuna ca din aceste cuvinte, liderii politici stiu ce sa inteleaga.
de Alin BRATU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 26 ianuarie 2009


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter