SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPNL Sibiu: Comitete pentru Crin Antonescu

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Liberalii s-au intors din concediu si si-au facut echipa pentru alegerile prezidentiale.
PNL Sibiu a inceput noul „sezon " politic cu trei echipe pregatite sa intre in campanie. Una este cea a Biroului Politic Judetean, cealalta coordoneaza exclusiv campania prezidentiala, iar ce-a de-a treia fixeaza programul alesilor locali. Desi cele trei echipe sunt in mare parte aceleasi, liberalii spun ca au nevoie de o mai atenta organizare. „Vom incerca sa facem si o altfel de campanie. PNL are un candidat si speram ca acesta sa fie presedintele Romaniei la sfarsitul anului. Echipa de campanie ce va fi activa de luni este formata din managerul de campanie, Mircea Cazan, iar din structura mai fac parte parlamentarii, primarii, viceprimarii si consilierii unde nu avem nici primari, nici viceprimari ", a explicat strategia presedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan.

Liberalii sibieni si-au propus sa obtina minim minim 20 la suta pentru Crin Antonescu. „Nu este un obiectiv, totusi. Sibiul poate da mai mult de 20 la suta. Ne vom axa in principal pe orase, si daca ne uitam, cu exceptia Mediasului, celelalte sunt peneliste. Asta nu inseamna ca vom neglija localitatile rurale. Va fi un altfel de campanie, nu neaparat cu bai de multime ", a mai spus Cazan.

Saptamana viitoare se va desfasura la Brasov Liga Alesilor Locali, unde o alta echipa se va ocupa de o alta strategie pentru prezidentiale. „Noi, pe 13 si 14 august vom fi la Brasov, unde se va desfasura Congresul Ligii Alesilor Locali. Acolo se va elabora mesajul si strategia pentru campanie. Nu mai sunt decat cateva zile si veti vedea ca si PNL va avea o campanie de imagine pentru candidatul sau ", a declarat presedintele Ligii Alesilor Locali ai PNL de la nivelul judetului Sibiu, primarul din Saliste, Teodor Banciu.

Biroul politic Judetean Interimar
Mircea Cazan
Minerva Boitan
Nicolae Neagu
Virgil Popa, Razvan Pop
Laszlo Sajtosz,
Lucian Branga
Nicolae Prisca
Ilie Stoica
Daniel Mihalache
Dumitru Banciu
George Petrescu
Valeria Isaicu
Gheorghe Nicolaescu
Vlad Vasiu
Ioan Nicoar
Nicolae Hausiu.
Invitati permanent
Alexandru Zavatin
Marian Constantoin
Ilie Vasiu.

Membrii Ligii Alesilor Locali
Teodor Banciu presedinte
Gheorgeh Dicu
Tudor Mihalache
Georgeta Irimie
Ioan Nicoara
Claudiu Petrescu
Cornel Surdu
Sergiu Moldovan
Virgil Popa
Petru Bogdan
Aurica Muntean
George Petrescu
Ilie Stoica
Adela Dobrescu
Erich Schell
de Alin BRATU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate duminica, 09 august 2009


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 22 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter