SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPNL-ul dupa Mitea

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Cel mai probabil, dupa plecarea lui Eugen Mitea din functia de viceprimar al Sibiului, in locul lui va veni tot un liberal. Numele acestuia va fi cunoscut astazi, dupa sedinta Biroului Permanent al PNL. Liberalii vorbesc de o reorganizare a PNL dupa plecarea lui Mitea, pentru ca lipsa lui de la primarie va trebui suplinita cu altceva. "Vom avea maine (n.r. astazi) o sedinta a Biroului Permanent. Va fi o discutie ampla, se va face si o analiza. Pentru inceput, organizatia municipala si-a propus sa-si intensifice actiunile. In principal, dupa o campanie electorala orice partid tinde sa scada din intensitatea actiunilor. Vom avea mai multe activitati pozitive de sarbatori", spune presedintele organizatiei municipale, Dragos Dicu.
SONDAJELE de opinie vor hotari si viitoarea politica locala a partidului. "Ne dorim sa incepem pregatirea pentru campania la alegerile locale de anul viitor Aceste pregatiri vor fi precedate de sondaje de opinie care ne vor arata unde ne pozitionam", sustine Dragos Dicu.
PLECAREA lui Mitea nu este vazuta ca o problema pentru liberali si asta din cauza conservatorismului pus pe seama sibienilor. "Nu cred ca vor fi mari schimbari. Municipiul Sibiu sau judetul nu sunt atat de mari, iar in plus, sibienii de fel nu sunt atat de usor influentabili. Pare un electorat destul de stabil", a mai spus presedintele organizatiei municipale al PNL.
Vicepresedintele PNL, Minerva Boitan, nu crede ca organizatia judeteana va avea de suferit.
"Activitatea Biroului Judetean nu va avea de suferit odata cu plecarea domnului Mitea. Cel mult el va avea de suferit, pentru ca va fi tot timpul pe drumuri", a spus Boitan.

Popa – viceprimar?

Virgil Popa este conform unor surse din cadrul PNL propunerea liberalilor pentru functia de viceprimar al Sibiului. Virgil Popa este inginer, este administratorul societatii Topchim SRL, inregistrata din 1996, la care mai este asociat cu un alt liberal, consilierul judetean Gheorghe Nicolaescu. Prima varianta a liberalilor se pare ca a fost consilierul local Otilia Man, insa aceasta a refuzat propunerea. Pentru a se ajunge la optiunea Virgil Popa, aflat pe pozitia 11, este necesar ca Mihai Cristea, Radu Ref si Ioana Moisil sa-si scrie demisia sau sa semneze declaratia conform careia nu doresc sa intre in Consiliul Loca. Un alt membru pe liste, inaintea lui Virgil Popa, este Horatiu Cojocaru, insa acesta si-a dat demisia din PNL, fiind inscris in PLD. Adevarata proba a viitorului viceprimar de Sibiu va fi data insa in fata consilierilor majoritari in CL ai FDGR, care impreuna cu primarul Klaus Johannis vor evalua CV-ului viitorului candidat.
de Alin BRATU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 20 noiembrie 2007


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 02 decembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter