SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPodul Neculce continua cu o strada complet refacuta

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

O noua ruta de circulatie s-a creat in Sibiu, dupa ce strada Neculce a fost complet refacuta, la cateva saptamani dupa inaugurarea noului pod peste Cibin, iar de acum soferii pot alege traseul strada Lunga, Raului, podul Neculce, strada Neculce si ┼×oseaua Alba Iulia.

POZE CU NOUL POD PESTE RAUL CIBIN

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a redeschis oficial traficul pe strada Neculce, dupa finalizarea lucrarilor de reparatii care au presupus inlocuirea retelelor de apa si canalizare, a carosabilului, a trotuarelor si bordurilor. in paralel, si societatea de gaz si-a inlocuit conductele de pe aceasta strada.

"Au fost finalizate si lucrarile pe strada Neculce astfel ca, impreuna cu inaugurarea noului pod peste Cibin, refacerea carosabilului pe strada Malului si crearea sensului giratoriu de pe strada Morilor, intreaga zona a castigat o functionalitate mult mai buna ", a spus primarul Klaus Iohannis.

Lucrarile au inceput la finalul lunii iunie, iar de atunci DPC a asternut asfalt pe 3.125 de metri patrati de carosabil si 1.545 de metri patrati de trotuare.

Primarul a adaugat ca noul pod peste Cibin este complet functional, asa cum a fost gandit de la inceput. Daca pana acum putine masini alegeau sa treaca Cibinul peste noul pod din zona strazii Neculce, odata cu reabilitarea acestei strazi, traficul s-a intensificat.

Costul lucrarilor de reparatii pe strada Neculce a fost de 827.870,29 lei, cu TVA inclus. DPC a refacut asfaltul si pe o portiune a strazii Turismului, lucrare care a costat 255.524, 55 lei, cu TVA inclus.

Klaus Iohannis a spus ieri ca vor continua lucrarile in oras, iar daca vremea va permite, DPC va interveni in aceasta toamna pe inca 10 strazi pentru lucrari de reabilitare.

Sensuri unice
in ultima perioada, in zona centrala au avut loc mai multe modificari in circulatia din zona centrala a orasului, iar la intersectia strazii Alba Iulia cu Morilor a fost construit un sens giratoriu, la fel si in intersectia din Piata Unirii.

incepand de ieri se marcheaza si sensurile unice prevazute pe o serie de strazi din zona centrala, care, alaturi de aceste giratorii sa fluidizeze circulatia.

Muncitorii de la DPC marcau sensurile unice pe Bulevardul Victoriei, pe tronsonul dintre Banatului si Andrei ┼×aguna. Pe Bulevardul Victoriei sensul unic se va institui doar pe tronsonul dintre strada Banatului si strada Andrei ┼×aguna, urmand sa se circule dinspre strada Banatului spre strada Andrei ┼×aguna.

Pe strada Dealului sensul unic se va institui doar pe tronsonul dintre strada Andrei ┼×aguna si strada Banatului. Pe acest tronson se va circula dinspre strada Andrei ┼×aguna spre strada Banatului. Pe tronsonul dintre strada Banatului si strada Transilvaniei se va circula in regim de dublu sens.

Pe strada Banatului sensul unic va fi dinspre strada Dealului spre Bulevardul Victoriei.

Noile reguli de circulatie vor intra in vigoare miercuri, iar pana atunci parcarile de pe aceste strazi nu vor putea fi folosite.

Tot de ieri, echipele de muncitori au inceput sa lucreze la o noua portiune a Bulevardului Victoriei, cea din apropierea Universitatii.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 04 septembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 24 februarie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter