SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPolitistii ies in strada pentru a-si cere drepturile

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Aproximativ 400 de politisti vor participa marti, 11 august, la Sibiu, la un protest organizat la nivel national. Sub sloganul „S.O.S. Politistul Roman ", sibieni isi vor cere drepturile in fata Institutiei Prefectului, incepand cu orele 10 ale diminetii.

Politistii vor protesta in fata Institutiei Prefectului din Sibiu intre orele 10 si 12. Nemultumirile lor sunt legate, in general, deprecierii nivelului de trai si al conditiilor de munca. Cerintele acestora privesc neplata compensatiilor de chirie cuvenite politistilor mutati in interesul serviciului, neacordarea primelor de vacanta si a normei de echipament, neplata orelor suplimentare sau necompensarea cu timp liber corespunzator. De asemenea, politistii sunt nemultumiti de iminenta scadere a veniturilor cu un procent de 20 la suta si de lipsa logisticii necesare desfasurarii muncii de zi cu zi.

intrevedere urgenta cu ministrul internelor
Reprezentantii Pro Lex au trimis, in cursul zilei de marti, 4 august, ministrului administratiei si internelor, Dan Nica, o adresa. Pe langa lista cerintelor enuntata mai sus, sindicalisti mai cer ministrului primirea, in regim de urgenta, a unei delegatii Pro Lex pentru solutionarea problemelor. „Avand in vedere deteriorarea conditiilor de munca si de viata a politistilor, datorata situatiei financiare, cu implicatii si asupra familiilor acestora, dar si a ordinii si sigurantei publice, prin prezenta va rugam sa programati o intrevedere cu reprezentantii subscrisului pentru discutarea problemelor ", scriu reprezentantii Pro Lex in adresa trimisa.

Sindicalistii sibieni nu pleaca la Alba
Potrivit presedintelui Pro Lex, Vasile Lincu, protestul programat pentru saptamana viitoare va fi organizat in cateva orase mari din tara. Initial, sindicalistii sibieni ar fi trebuit sa se deplaseze in Alba, pentru a participa la proteste alaturi de colegii lor din zona. „Initial, protestul urma sa aiba loc la Alba, urmand ca politistii sibieni sa se alature colegilor lor. insa, decizia liderului din Sibiu a fost ca protestul sa aiba loc si la nivel local, in Sibiu si au facut toate demersurile in acest sens. Vor participa doar politistii care vor fi in turele libere, cei care lucreaza in schimbul trei sau doi ", a spus Vasile Lincu, reprezentantul la nivel national al sindicalistilor.
Liderul de sindicat din Sibiu, Adrian Soroceanu, a hotarat, insa, realizarea mitingului de protest la Sibiu.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 04 august 2009


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 27 noiembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter