SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPolitistii, pe urmele soferilor indisciplinati

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Politistii sibieni au fost ieri in strada pentru a depista soferii care calca prea tare pedala acceleratiei. Astazi, actiunile continua pentru a-i depista si sanctiona pe cei care nu acorda prioritate pietonilor. in cadrul actiunilor de ieri au fost vizati soferii care au circulat pe drumurile nationale tranziteaza Sibiul, dar si strazile principale ale municipiilor Sibiu si Medias.

Pe parcusul zilei de ieri, intre orele 8 - 14 si 16 - 20, politistii Serviciului Rutier Sibiu, Biroului Rutier Sibiu si Biroului Rutier Medias au desfasurat ample actiuni pe linia combaterii vitezei neregulamentare in cele doua forme ale sale: excesiva si neadaptata la conditiile de drum, atat in localitati cat si in afara acestora. De la inceputul anului si pana in prezent, in judetul Sibiu, pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare s-au produs 21 de accidente rutiere, in urma carora 10 persoane au decedat si alte 24 au fost ranite grav.

Aceste actiuni au fost desfasurate pe toate sectoarele de drum national din judetul Sibiu, respectiv DN 1, DN 7 si DN 14 cat si in municipiile Sibiu si Medias.

in cadrul actiunilor desfasurate, politistii rutieri au utilizat 14 aparate de supraveghere si monitorizare a vitezei de deplasare (radar), activitatile fiind desfasurate cu efective marite de politisti rutieri. Autospecialele Serviciului Rutier au fost amplasate pe raza localitatilor Saliste, Sacel, Aciliu, Miercurea Sibiului, Şelimbar, Bradu, Porumbacu de Jos, Mohu, Talmaciu, in municipiile Sibiu (pe Şos. Alba Iulia), `i Medias, in punctele identificate ca vulnerabile din punct de vedere al riscului de producere a accidentelor rutiere pe fondul vitezei neregulamentare. in cadrul acestor activitati, politistii rutieri au actionat si pe linia depistarii si sanctionarii depasirilor neregulamentare, a nepurt[rii centurii de siguranta si neutilizarea dispozitivelor de retentie pentru copii, in vederea diminuarii urmarilor accidentelor rutiere.

13 echipaje, pe urma soferilor care nu acorda prioritate pietonilorAmple actiuni ale politistilor rutieri au loc astazi si pentru combaterea si sanctionarea neacordarii de prioritate pietonilor. Din analiza situatiei operative efectuate la nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a constatat faptul ca incalcarea regulilor de circulatie de catre conducatorii auto referitoare la acordarea de prioritate pietonilor angajati regulamentar in traversarea strazii continua sa reprezinte una din cauzele principale generatoare de accidente rutiere, la nivelul municipiului Sibiu. Pentru a creste gradul de siguranta in trafic si pentru a preveni evenimentele rutiere produse pe fondul nerespectarii acestei norme rutiere, astazi 8 august, in municipiul Sibiu, politistii Biroului Rutier Sibiu desfasoara o ampla actiune. Vor fi monitorizate de catre politisti principalele treceri pentru pietoni, respectiv cele amplasate in zona Piata Cibin, str. Rusciorului, str. Lunga, Calea Dumbravii, B-dul M. Viteazu, str. Rahovei, B-dul C. Coposu, str. Constitutiei, str. Semaforului, in punctele identificate ca vulnerabile din punct de vedere al riscului de producere al accidentelor rutiere pe fondul neacordarii de prioritate pietonilor. Actiunea se va desfasura pe intreg parcusul zilei, intre orele 8 - 21, fiind angrenate 13 echipaje de politie, inclusiv aparate radar.
de Laura Buciu


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 08 august 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 ianuarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter