SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPolitistii si jandarmii ii indeamna pe sibieni sa voteze legal

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Structurile teritoriale ale Ministerului Administratiei si Internelor desfasoara activitati in vederea popularizarii Campaniei "Tu decizi! Voteaza legal! ". Scopul principal il reprezinta informarea, prevenirea si constientizarea cetatenilor romani cu drept de vot asupra sanctiunilor aplicate in cazul nerespectarii legislatiei in vigoare. Miercuri, 21 noiembrie, politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au desfasurat in cadrul Campaniei "Tu decizi! Voteaza legal! " o activitate informativa, pe galeria unui hypermarket din municipiul Sibiu, cu scopul de a informa, preveni si constientiza cetatenii cu drept de vot asupra sanctiunilor si consecintelor nerespectarii legislatiei electorale.

Politistii sibieni au distribuit pliantele suport ale campaniei si au purtat discutii cu cetatenii cu privire la prevederile legale in materie. Totodata, politistii au distribuit fluturasii suport ai campaniei si au postat, in locuri publice aglomerate si cu maxima vizibilitate, afisele cu mesajul campaniei.

Politistii de prevenire au desfasurat activitati in cadrul a patru institutii de invatamant liceal din municipiul Sibiu, avand in vedere faptul ca aceasta campanie se adreseaza in special tinerilor care implinesc 18 ani, celor care voteaza pentru prima data. Politistii sibieni au purtat discutii cu tinerii care au devenit sau devin majori pana la data de 9 decembrie 2012 si care, implicit, vor vota pentru prima data, fiind distribuite totodata, materialele suport ale campaniei.

Politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au desfasurat activitati de informare si diseminare a mesajului Campaniei "Tu decizi! Voteaza legal! " pe galeria unui alt hypermarket din zona comerciala Şelimbar, au distribuit materialele suport ale campaniei de prevenire a votului ilegal si in acest fel, vor informa si constientiza cetatenii cu privire la prevederile legislatiei electorale.

De asemenea jandarmii sibieni au fost angrenati in asigurarea ordinii si sigurantei publice la Stadionul Municipal Medias, in cadrul unui meci de fotbal. in cadrul acestei activitati, jandarmii sibieni au impartii materialele suport ale campaniei, iar spotul video a fost difuzat pe ecranul cu afisaj electronic al stadionului.

Politistii din cadrul sectiilor de politie rurala si posturilor de politie comunale au desfasurat activitati punctuale in zonele aglomerate (targuri, oboruri, cu ocazia manifestarilor sportive, culturale etc), pentru a distribui materialele suport ale campaniei de prevenire a votului ilegal si pentru a purta discutii cu cetatenii cu privire la prevederile legale si la consecintele nerespectarii legislatiei electorale.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 26 noiembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 04 decembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter