SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPorneste pe urmele Mantuitorului, in Tara Sfanta!

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Chiar daca vara este anotimpul vacantelor, oricare zi, luna sau perioada a anului este buna pentru o calatorie spirituala. Agentia Mirage Travel a pregatit pentru urmatoarea perioada un eveniment cu totul special, menit sa imbogateasca sufletul si viata oricarui crestin: un pelerinaj in Ţara Sfanta.

Israelul, cu toate comorile sale spirituale, este destinatia spre care oricine poate pleca pe data de 28 octombrie, sejurul de sapte nopti de cazare, cu demipensiune, care ii poarta pe pelerini prin toate locurile emblematice ale tarii costand 750 de euro.

Haifa, al treilea oras port ca marime din Israel, Caesareea cu apeductul roman, Templul Cultului Bahai impreuna cu gradinile sale terasate integrate Patrimoniului UNESCO si Manastirea Stela Maris (Steaua Marii), construita peste Pestera Sfantului Ilie Tesviteanul sunt primele obiective cu care turistii vor lua contact in prima lor zi in Israel, pentru ca a doua zi sa poposeasca la Capernaum, pentru a vizita Casa Sfantului Petru. Tabgha, locul in care Hristos a inmultit pestii si painile, Muntele Fericirilor care deschide privirea spre Marea Galileii sunt celelalte locuri de vizitat rezervate celei de-a doua zi a vacantei. Pelerinajul nu se opreste insa aici, pentru ca pe parcursul zilelor ce urmeaza turistii vor putea simti vibratia portului-cetate Acco, la Nazareth - locul in care Iisus si-a petrecut o mare parte din viata, Biserica Bunei Vestiri, inaltata pe locul unde Arhanghelul Gabriel a anuntat-o pe Fecioara Maria ca il va naste pe Fiul Domnului, pentru ca urmatorul popas sa se faca la Biserica ortodoxa greceasca "Sfantul Gabriel ", unde in altarul mic si intunecos se aude susurul Izvorului Sfintei Marii. Nu lipsesc de pe Harta pelerinilor nici Cana Galileii, unde Hristos a facut prima minune, transformand apa in vin, Muntele Tabor, unde s-a petrecut "Schimbarea la Fata " a lui Iisus, Marea Galileii, Kibutz Yardenit, locul Botezului in apele Iordanului, Valea Iordanului, unde se viziteaza Manastirea "Sfantul Gherasim". Tot in ziua a patra a pelerinajului, credinciosii vor vizita Asezamantul Romanesc, pentru ca, in ziua a cincea, sa poposeasca in locul nasterii lui Iisus din Bethleem. Urmeaza vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nasterii Domnului, ridicata de imparateasa Elena peste pestera in care s-a nascut Iisus, Grota Laptelui si Biserica Pastorilor, pentru ca apoi sa fie trecute in revista Manastirea de maici "Sf. Teodosie", Manastirea din Pustiul Iudeii "Sfantul Sava", Muntele Sion si Biserica Adormirii Maicii Domnului.

Cea de-a sasea zi a pelerinajului isi va cerne orele in Ierusalim "orasul sfant " si capitala lui David, pe Muntele Maslinilor, Gradina Ghetsemani, Biserica Tatal Nostru, unde Iisus i-a invatat pe ucenicii sai si unde a fost prins, Biserica Natiunilor si Biserica Mormantului Maicii Domnului, pentru a ajunge apoi, pe Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri ale lui Iisus Hristos. Nu sunt scapate din vedere nici Biserica Sfintei invieri, Sfantul Mormant, Golgota, Piatra Ungerii si Capela Aratarii lui Hristos.

Cel mai vechi oras din lume, Ierihon, este obiectivul celei de-a saptea zile, loc in care turistii vor vizita Asezamantul Romanesc. De aici urmeaza Manastirea "Sf. Gheorghe Hozevitul" unde se afla moastele Sf. Ioan Iacob si Pestera Sf. Ilie Tesviteanul, pentru ca, dupa vizitarea Muntelui Ispitirii, sa fie programata o baie in apele sarate si in namolul Marii Moarte.

Cei care au nevoie de informatii suplimentare, le pot obtine de la numarul de telefon: 0745.62.58.54.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 02 august 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 15 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter