SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Pradat de GPS

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Un barbat din Turnu Rosu a ramas fara sistemul GPS montat in autoturism. El s-a adresat politiei din localitate, unde a spus ca i-a fost spart autoturismul, iar din interior s-au sustras un telefon mobil si un sistem GPS. Se pare ca furtul s-a produs in seara de 31 ianuarie.

Cercetarile sunt continuate de politistii din Turnu Rosu in vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului. Pentru a nu deveni victima a hotilor din autoturisme, Biroul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii va recomanda sa nu parcati la intamplare, ci sa cautati un loc bine iluminat, supravegheat si suficient frecventat. Motorul nu trebuie lasat pornit, iar autoturismul trebuie supravegheat si inchis cand il parasiti, chiar si pentru cateva momente, cum ar fi pentru a verifica o pana de cauciuc sau pentru a plati la benzinarie. in masina nu trebuie sa fie lasate bunuri, aparatura electronica, bani, carti de credit, ordine de plata etc. Obiceiul de a incuia in torpedo bani, atrage, de regula, atentia. Cheia din contact trebuie scoasa si volanul blocat, pana se intepeneste. Nu se pastreaza dublura cheii de contact in sertarul de la bord. De asemenea, politisti recomanda sa montati un sistem de alarma antifurt sau un sistem de pozitionare globala (GPS). Nu uitati geamul, portbagajul sau portiera deschise cand parasiti autoturismul. Nu lasati in masina actul de inmatriculare al autoturismului si nu imprumutati masina persoanelor in care nu aveti deplina incredere. Montati un intrerupator electric general intr-un loc ascuns care sa nu permita pornirea autoturismului. Verificati daca sistemul de inchidere a usilor functioneaza bine. Pastrati separat cheile locuintei de cheile masinii, altfel riscati sa va pierdeti atat masina, cat si lucrurile din casa.

in cazul in care v-a disparut busonul rezervorului de combustibil, recomandabil este sa schimbati toate incuietorile pentru ca cel furat poate fi folosit pentru confectionarea unei dubluri. Pastrati intr-un loc sigur, un bilet cu datele masinii. in caz de furt, veti putea dovedi cu usurinta ca masina va apartine. O recomandare de care ar trebui sa tina cont tot mai multi soferi este incheierea unei asigurari de tip CASCO. Desi este optionala, ea este foarte necesara, deoarece asigurandu-va masina contra furtului, va asigurati linistea.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate vineri, 04 februarie 2011






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter