SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPregatiri pentru Cupa Davis

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Cu toate ca meciul de Cupa Davis, din primul tur al Grupei Mondiale, dintre Romania si Franta, va avea loc abia in perioada 8-10 februarie, lucrarile la sala Transilvania au inceput imediat dupa Revelion. Ieri a sosit la Sibiu suprafata pe care se vor desfasura jocurile, un covor special denumit „greenset ", care urmeaza sa fie montat peste parchet, iar incepand cu 19 ianuarie „Transilvania " va fi inchisa total.
„AM iNCEPUT igienizarile si schimbarea grupurilor sanitare din vestiare, inca de acum trei saptamani. Am si zugravit deja aproximativ 3000 de metri patrati. Desi, la prima vedere nu pare, este mult de lucru. Din 19 ianuarie, dupa ultimul meci de volei, in sala nu se va mai desfasura nicio activitate. Ea va fi inchisa total pentru tenis ", a declarat, pentru Sibiu Standard, directorul salii, Victor Cornea. Tot ieri, vicepresedintele Consiliului Judetean, Iosif Moldovan a anuntat ca institutia va investi 100.000 lei in lucrarile de reamenajare a salii, pentru acest eveniment, urmand ca restul banilor necesari pentru organizare sa fie suportati de Federatia Romana de Tenis (FRT).
Pentru a mari capacitatea salii au fost scoase aproximativ 70 din scaunele existente, pentru a fi amplasate altele, in special in zonele VIP. De asemenea vor fi instalate loje in partile laterale ale salii, in locul in care acum sunt portile de handbal, si in prelungirea tribunei I (cea din partea dreapta a barului), precum si o tribuna cu 60 de locuri, pentru presa, pe holul de la etajul doi. in total vor fi 395 de locuri in plus, care se adauga celor 1809 existente.
VICTOR CORNEA spune ca lojele urmeaza sa fie aduse de FRT, iar acestea vor ramane la Sibiu dupa terminarea competitiei. „Cele din tribune vor ramane sigur. Urmeaza sa am o dicutie directorul CSU Sibiu, Mircea Vulc, pentru a vedea in ce masura este posibil ca la meciurile echipei de baschet, lojele de pe suprafata de joc, din spatele panourilor, pot fi amplasate acolo. Daca regulamentul permite, atunci le vom pastra si pe acelea. Daca nu, nu avem ce face cu ele ", a precizat Cornea. Acesta a mai spus ca in orice situatie, dupa Cupa Davis, numarul locurilor din sala Transilvania va creste cu aproximativ 200. „Daca vom pastra doar lojele din tribune, aunci vom avea 2006 locuri, ceea ce este foarte bine, pentru ca si asa sala e destul de mica ".
Directorul salii a declarat ca intrarea publicului la meciuri se va face prin sectoarele A, D si B, sectorul C urmand sa fie rezervat VIP-urilor. De altfel, portiunea cuprinsa intre sectorele A si C va fi inchisa, spune Cornea.
CONDUCEREA federatiei nu a stabilit inca pretul unui bilet pentru meciuri, dar surse din randul organizatorilor sustin ca se vor pune in vanzare atat bilete pentru fiecare zi in parte, cat si pachete pentru toate cele trei zile. Pretul va fi in jurul sumei de 30 lei pentru o zi, si 90 lei pachetul. „Gestionarea biletelor o va face federatia de tenis. Nu stiu daca ne vor da si noua sa vindem sau cate bilete vor fi rezervate spectatorilor. Daca ne vor da sa vindem, o vom face cu placere. Astazi (n.r.- ieri) va veni la Sibiu vicepresedintele federatiei, Dumitru Haradau, cu care vom stabili toate aceste detalii ", a adaugat Cornea.
Potrivit site-ului FRT, lotul largit al Romaniei se va reuni in data de 25 ianuarie la Hotelul imparatul Romanilor, urmand ca pe 28 ianuarie sa se alature si " greii " Andrei Pavel si Victor Hanescu.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 17 ianuarie 2008


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 20 septembrie 2019 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter