SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPregatiri: PSD da totul pentru Cindrea. PD-L ar vrea sa-si faca ziar

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Chiar daca mediatic pare o liniste deplina, organizatiile politice locale lucreaza intens la strategii. Pregatirile pentru campaniaelectorala de la anul sunt in toi in majoritatea organizatiilor judetene.

Social-democratii sunt dispusi sa cedeze multe liberalilor cu conditia ca presedintele organizatiei, Ioan Cindrea sa devina canddiatul USL la presedintia COnsiliului Judetean. `Chiar ne-a surpsins putin aceasta strategie a social-democratilor, pentru ca sunt dispusi sa cedeze foarte multe pentru aceasta conditie. Partea proasta este ca noi nu prea avem ce sa cerem`, sustin surse liberale. PNL Sibiu ar putea cere un candidat la primaria Sibiu, isa nu le-ar fi de mare folos, Klaus Johannis fiind foarte greu de invins. La fel, la Medias, unde situatia partidelor care formeaza USL nu este prea roza. Atunci, liberalii si-ar putea concentra fortele in orasele si comunele din judet unde exista primar PD-L care ar putea fi invins.

Nici PD-L-istii nu au liniste. In ultimele sedinte de partid s-a discutat posibilitatea ca organizatia judeteana sa subventioneze editarea unui ziar saptamanal, care ar urma sa fie distribuit gratuit. `S-a discutat asta in urma cu doua sedinte, insa au fost niste discutii mai mult formale, daca ar fi cazul sa demaram proiectul, cat ne-ar fi de util si sa mai departe. Insa de cele mai multe ori, discutiile din interiorul partidului sunt cam luate dinainte de cei din conducere`, sustin voci din cadrul PD-L Sibiu. Ziarul cu pricina, dupa unii ar urma sa se cheme Metrosib, ar urma sa fie distribuit gratuit si sa acopere ca tiraj municipiul Sibiusi mai multe localitati de langa municipiu. Initiativa democrat-liberalilor a fost luata si dupa anumite analize interne care au aratat ca liderii locali nu au suficienta expunere media in judet.

La acest capitol, expunere media, primarul Sibiului, Klaus Johannis este net peste politicienii locali, el fiind cotat de catre serviciul de monitorizare al Mediafax ca fiind pe locul patru intr-un top al primarilor din Romania cu cea mai buna mediatizare online. In luna iunie a acestui an, Johannis avea cea mai buna clasare intr-o analiza pe Facebook a edililor din tarasi era pe locul patru ca si mentionare pe o medie a patru comunitati on-line: site-uri, Facebook, Twitter si bloguri.
de Alin BRATU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 01 august 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 24 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter