SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPremiile MTV vor fi la Sibiu

Stiri din Sibiu: Adauga un comentariu »

În decurs de sapte zile, la Sibiu, sunt asteptati aproape 30.000 de tineri ai generatiei MTV. Pentru prima oară, premiile MTV vin, în iunie, la Sibiu, într-un eveniment în cadrul Capitalei Culturale. Cei mai tari DJ din tară vor fi premiati într-o transmisie live din Piata Mare care va dura peste cinci ore. Alti 20 de DJ din tară si străinătate vor întretine atmosfera si pe cei 10.000 de oameni pe care îi asteaptă organzatorii. La o săptămână după, pe 15 iunie, Piata Mare va fi ocupată de nume grele ale rockului european.

Mii de wati, un zid de boxe, ecrane LED de 80 de metri pătrati, cei mai buni DJ de pe la noi si din străinătate si zece mii de oameni care vor dansa pe ritmurile muzicii lor live vor da tonul petrecerii la început de vară în Piata Mare. La solicitarea reprezentantilor MTV, cel mai cunoscut post TV de muzică pentru tineri din toată lumea, în 7 iunie în Piata Mare se vor decerna premiile pentru cei mai buni DJ de anul trecut. MTV DJ Awards se va desfăsura sub titulatura Capitalei Culturale Europene. "În cadrul Capitalei Culturale trebuie să se întâmple cât mai multe evenimente. Cultura trebuie înteleasă în sensul larg al cuvântului si muzica house sau de club este o formă de cultură" , ne-a declarat Oana Ionită, ofiter de presă în cadrul Biroului de Coordonare Sibiu 2007.
La o săptămână după premiile MTV, Piata Mare va fi ocupată de peste 15.000 de fani ai trupelor My Dying Bride, The Gathering, Anathema, Haggard si Tarot. Pe lângă acestea, alte două nume mari sunt în negocieri pentru un concert la Sibiu.
Reprezentantii MTV România, organizatorii evenimentului, promit la Sibiu un eveniment de mare anvergură. Până la sfârsitul acestei săptămâni vor stabili si care sunt numele mari ale DJ-lor care vor veni la Sibiu, premiile MTV fiind deocamdată în stadiul de pregătire. Cert este că înainte de începerea decernării propriu-zise vor exista “worm up" pary-uri în mai multe orase din tară si la Sibiu, iar Gala va începe în Piata Mare la ora 18:00. După ce atmosfera se va încinge, odată cu lăsarea serii, MTV DJ Awards va fi transmis live de către postul MTV până târziu în noapte. Si după încetarea transmisiei live petrecerea din Piata Mare va continua în Sibiu. Premiile se vor acorda pentru 12 categorii, printre care cel mai bun DJ, cel mai bun DJ de hip – hop sau cel mai bun nou DJ. Pe lângă boxele si platanele DJ-lor organizatorii vor mai aduce la Sibiu si ecrane LED care însumează o suprafată de 80 de metri pătrati, cea mai mare instalatie de gen care a ajuns vreodată în Sibiu, la care se adaugă ecrane pentru retroproiectii, jocuri de lasere, lumini si focuri de artificii. “Am vrut să organizăm premiile MTV la Sibiu pentru că este capitala culturală a Europei. Muzica house si de club este tot cultură. Nu trebuie să vorbim doar despre spectacole de teatru si expozitii" , ne-a declarat Giovanni Francesco, directorul muzical al MTV România.

Preturi bune pentru ARTmania

Biletele pentru festivalul ARTmania, care se va desfăsura între 15 si 17 iunie, au un pret special, însă numai dacă le cumpărati până la 1 iunie. Cei care se vor grăbi vor putea achizitiona un bilet pentru 15 iunie la pretul de 85 lei, iar pentru 16 iunie la 75 lei. Tichetele pentru întregul festival vor costa 120 lei. Biletele vor fi puse la vânzare din luna aprilie, în reteaua Diverta, la Magazinul Muzica, dar si pe site-ul Bilete.ro. Printre formatiile invitate la festival se numără My Dying Bride, The Gathering, Anathema, Haggard si Tarot. Organizatorii mentin încă misterul asupra celor două formatii care vor fi capul de afis al festivalului. “Pe lângă formatiile anuntate deja, la ARTmania festival 2007 vor mai concerta, pe scena din Piata Mare, încă două trupe renumite pe plan international care vor fi si cap de afis. Acestea vor fi anuntate săptămâna viitoare spre încântarea iubitorilor de muzică rock din România" , a spus Bogdan Gavrilă, de la Serviciul de Presă al festivalului ARTmania. Organizatorii au adăugat că vor anunta în curând si detaliile despre posibilitătile de camping în Sibiu.

Anul trecut, la Cluj

MTV Music Awards a fost organizat anul trecut în data de trei iunie în Cluj – Napoca si atractiile serii au fost celebrele trupe Sugarbabes, Pachanga si Uniting Nations. Dintre trupele românesti care au urcat pe scena amenajată în Sala Sporturilor din Cluj – Napoca au fost Morandi, Akcent, Proconsul, Parazitii, B.U.G. Mafia, Anna Lesko si Directia 5, iar premiile au fost acordate pentru 14 categorii.
Unul dintre DJ în vogă la ora actuală pe plan European care si-a anuntat deja prezenta la Sibiu în cadrul MTV DJ Awards este DJ-ul german Moguai. Acesta anuntă pe site-ul său personal prezenta la Sibiu în data de 7 iunie, între concerte în orase ca Munich sau Moscova. DJ Moguai are câstigate pe plan european două discuri de platină în Marea Britanie în 2005 si este proprietarul propriei sale case de discuri denumite PUNX.

Clayderman se amână

Concertul lui Richard Clayderman, programate 28 martie, la Sibiu a fost amânat pentru 1 mai. “Clayderman face un nou album care trebuie finalizat până la sfârsitul lunii aprilie si nu poate pleca din studio pentru a veni la concerte" , a declarat pentru Mediafax, George Ivascu, organizatorul evenimentului.

Stefan DOBRE
Magda CACE


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 28 martie 2007


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 23 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter