SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Prima editie a concursului de creatie "Eu si universul meu "

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Sambata trecuta, iubitorii si pasionatii de literatura, fotografie si flori au avut ocazia de a-si "incarca bateriile ", la prima editie a Concursului Judetean "Eu si universul meu ", organizat la Sala "Pavilion " a Casei de Cultura a orasului Avrig. Manifestarea a fost organizata de Liceul Teoretic "Gheorghe Lazar " Avrig, in colaborare cu Inspectoratul Åžcolar Judetean Sibiu si au participat peste 300 de elevi de toate varstele, ce au reprezentat 25 de institutii de invatamant din intreg judetul. Activitatea de sambata trecuta a reprezentat doar faza finala a intregului proiect extrascolar, organizarea efectiva fiind demarata in urma cu mai multe saptamani, cu procesul de promovare, receptionarea lucrarilor elevilor, evaluare si clasificare etc. Concursul "Eu si universul meu " s-a desfasurat pe trei sectiuni (1. Creatie literara- "Eu in oglinda "; 2. Arta fotografica- "Copilul si mediul "; 3. Expozitie florala- "Bucuria florilor ".) si a fost impartit pe categorii de varsta.

Festivitatea de sambata a inceput in jurul orei 10 dimineata, cei interesati putand vizita expozitiile si sa stea de vorba cu o parte dintre expozanti sau coordonatorii acestora. Dupa o scurta perioada de acomodare cu atmosfera si locul de desfasurare, a urmat deshiderea oficiala a manifestarii, momentul fiind marcat de alocutiunea directorului Liceului Teoretic "Gheorghe Lazar " Avrig, prof. Marius Novac. Apoi, cei prezenti au putut urmarii o prezentare power point a proiectului, programul fiind continuat cu festivitatea de premiere a celor mai reusite lucrari. Rand pe rand, cei trei membri ai echipei implicate in acest proiect (coordonatori- prof. Bianca Grancea si prof. Stela Potcovel, colaborator- inv. Codruta Trantor) au dat citire tuturor mentiunilor si premiilor hotarate de membrii echipelor de evaluatori de la fiecare sectiune. (Sectiunea dedicata artei fotografice a fost jurizata de colegul nostru de la Tribuna, Fred Nuss.) Premiantii au primit diplome, medalii si baloane inscriptionate cu sigla concursului.

Inspectoratul Åžcolar Judetean Sibiu a fost reprezentat la aceasta actiune de inspectorul pentru invatamant primar, Diana Bucuta, ce a tinut sa adreseze felicitari fiecarui copil participant, dar si organizatorilor concursului.

in finalul acestei reusite manifestari, organizatorii au pregatit celor interesati o surprinzatoare invitatie la teatru. Copiii din trupa de Teatru "Am fi teatru?!... " a Şcolii cu clasele I-VIII Carta, proaspat laureati la Concursul Judetean de Teatru Şcolar, desfasurat in urma cu doar cateva zile la Casa de Cultura din Medias, au prezentat piesa "Beatrice in Ţara Minunilor ", reusind sa culeaga aplauzele calde si aprecierea publicului spectator.
de Dan Francu


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate miercuri, 09 iunie 2010






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 28 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter