SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPrimaria schimba timpii de semaforizare

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Semafoarele din Piata Unirii si cele de la intersectia strazii Alba Iulia cu Morilor vor fi ultimele care vor fi reconfigurate, dintre semafoarele aflate in zone cu trafic mare din Sibiu.

Deja o parte din intersectiile semaforizate din Sibiu au alte perioade alocate circulatiei dinspre anumite directii, timpii fiind stabilti in urma analizelor de trafic efectuate dupa deschiderea traficului pe centura ocolitoare a Sibiului. Astfel, la Piata Cibin ciclurile de semaforizare au fost modificate pentru fluidizarea circulatiei pe strazile Reconstructiei si Turnului, anunta Primaria Sibiu. Timpii de semaforizare (durata luminii verzi a semaforului) au fost crescuti pentru aceste directii, compensandu-se prin scaderea timpilor de verde pentru strazile Raului si Malului. `Aceste strazi erau inainte prioritare pentru ca alcatuiau traseul traficului greu in Sibiu`, se arata intr-un comunicat de presa.

Soferii de pe Maramuresului si Autogarii au mai mult timp sa intre pe Alba Iulia

O modificare a timpilor s-a produs si in zona podului de la McDonalds, informeaza Primaria. Timpii de verde au fost scurtati pe Soseaua Alba Iulia si prelungiti pentru strazile Maramuresului si Autogarii. Functionand ca drum national pana la darea in folosinta a centurii ocolitoare, Soseaua Alba Iulia avea maximum de timp de semaforizare. Aceasta ramane in continuare o artera destul de circulata, dar s-a luat aceasta decizie pentru a evita aglomerarile pe strazile adiacente, respectiv Autogarii si Maramuresului.

O alta intersectie foarte aglomerata este cea din zona strazilor Nicolae Iorga, Moldoveanu si bulevardul Vasile Milea. Si aici timpii de semaforizare au fost modificati. Daca inainte soferii care tranzitau bulevardul Vasile Milea beneficiau de mai multe secunde de lumina verde, acum situatia s-a echilibrat prin faptul ca la semafoarele de pe strazile Moldoveanu si respectiv Nicolae Iorga au mai fost adaugate secunde de lumina verde.

Piata Unirii asteapta pana la finele lui martie

Cea mai ampla lucrare de reasezare a timpilor de semaforizare este cea din Piata Unirii, unde potrivit primarului Sibiului este nevoie de retele suplimentare sau de reconfigurarea unor benzi de trafic.

`Se studiaza in prezent metode de fluidizare a traficului pe strazile Andrei Saguna, Bulevardul Victoriei, strada Emil Cioran si Bulevardul Corneliu Coposu. Masurile vor privi atat timpii de semaforizare, cat si eventuale reconfigurari ale benzilor de circulatie`, informeaza Primaria.

`Vrem sa ii incurajam pe sibieni sa foloseasca din nou aceste zone care erau foarte aglomerate inainte si pe care le ocoleau. Cred ca prin aceste masuri vom reusi acest lucru, creand o mai mare fluditate. Daca inainte traficul din Sibiu avea o singura axa centrala – Soseaua Alba Iulia – practic prin aceste masuri pe termen scurt si mediu, cum ar fi schimbarea timpilor de semaforizare, schimbarea sistemului de prioritate, etc. se va reusi crearea mai multor axe care sa lege cartierele sibiene pe cea mai buna ruta`, a declarat primarul Klaus Johannis.

Odata cu modificarile aduse semafoarelor din zona Pietei Unirii, se vor schimba `timpii de circulatie` si la intersectia strazilor Alba Iulia cu Morilor. Aceste schimbari ar trebui incheiate pana la finele lui martie.

de Traian DELEANU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 18 februarie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter