SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPrimele 14 strazi intra in reparatii

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Reparatia strazilor va avea o pondere foarte importanta in planul de modernizare a infrastructurii de strazi in Municipiul Sibiu pe parcursul anului 2014, pe langa volumul important de lucrari de modernizare a strazilor prevazute in lista de investitii sau pe proiectele finantate din fonduri structurale si imprumutul contractat de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, a anuntat ieri, in conferinta de presa, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Lucrarile de modernizare a strazilor din cartierul Vasile Aaron vor continua prin reparatii pe strazile Oasa, Oncesti, ┼×ureanu si Aleea Valea Frumoasei, unde se va inlocui stratul asfaltic pe carosabil si trotuare si vor fi montate noi borduri. Pe strazile Oasa, Oncesti si Aleea Valea Frumoasei vor fi create si locuri de parcare, cartierul dispunand in prezent, in urma reconfigurarii si modernizarii intregii zone de peste 3.300 de locuri.

Strazile din zona Dioda vor fi reparate complet in urma lucrarilor la retele executate in aceasta zona. Strazile si aleile cuprinse in zona dintre Calea Dumbravii, strada Hipodromului si Bulevardul Vasile Milea vor fi reparate prin asternerea unui nou strat asfaltic pe trotuare si carosabil si montarea de noi borduri.Reparatii ampleStrada Transilvaniei va intra in santier, dupa ce anul trecut au fost introduse retele noi de apa si canalizare, dar si o noua retea de gaz.

Pe strada Eroilor sunt programate in urmatoarele luni lucrari de reparatii ale carosabilului si trotuarelor, iar pe strada Maramuresului va fi refacut covorul asfaltic prin frezarea celui existent si asternerea unui nou strat.

Pe strada Vasile Carlova vor fi finalizate lucrarile incepute anul trecut. Ultimul tronson care trebuie supus reparatiei este cel dintre ~oseaua Alba Iulia si strada Transilvaniei. Parte a lucrarilor prevazute pe acest tronson va fi si conturarea definitiva a sensului giratoriu de la intersectia strazii Vasile Carlova cu strada Transilvaniei care este in prezent amenajat din elemente de plastic.

Lucrarile de reparatie pe str[zile Lomonosov, Garlei, Calugareni si Al. I. Cuza au inceput deja prin sapatura generala, iar pe strada Fantanii sapaturile vor incepe in scurt timp. Pe toate aceste strazi au fost modernizate anul trecut retelele de apa sau canalizare.Canalizare pe Moara de ScoartaDin data de 17 februarie vor incepe lucrarile de modernizare a retelei de canalizare pe strada Moara de Scoarta. Primul tronson al acestei strazi, cel cuprins intre strada Viitorului si strada Teilor, va fi inchis traficului pana in 1 aprilie.

Desfasurarea lucrarilor de introducere a noii retele de canalizare pe aceasta strada presupune inchiderea succesiva, pe tronsoane.

Lucrarile de canalizare sunt executate de catre asocierea SC Constructii SA si SC Sinecon SA. ┼×oferii vor utiliza in aceasta perioada rutele ocolitoare indicate pentru a ajunge in zona cartierelor Gusterita si Lupeni.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 07 februarie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 02 martie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter