SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Primul concurs de hill climbing din Europa de Est - Sibiu

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Clubul moto Crazy Bike Sibiu organizeaza sambata, 1 august 2009, primul concurs de hill climbing din Europa de Est. Competitia va avea loc pe terasele de nisip ale carierei din Gusterita ( Napandoala) si reprezinta evenimentul special din cadrul celei de-a XI editii a festivalului moto " Crazy Bike Party ". Sesiunile de calificari incep de la ora 16.00, urmand ca finala sa se desfasoare in jurul orei 24.00, pe nocturna, in acompaniamentul muzicii rock. Intrarea la toate evenimentele din cadrul editiei din acest an a " Crazy Bike Party " este libera.
Concursul se desfasoara dupa niste reguli simple: cel care reuseste sa ajunga cu motocicleta cat mai sus sau sa parcurga tot traseul ajungand in varful dealului, castiga. Daca exista doi, trei sau mai multi participanti care parcurg tot traseul, se va lua in considerare cel mai bun timp. Pentru a nu-i dezavantaja pe cei care au tangenta pentru prima data cu acest gen de competitii, nu se vor accepta in concurs motociclete modificate (anvelope speciale, cadrul motocicletei modificat sau combustibil special). Casca si echipamentele de protectie suplimentare sunt obligatorii. Suprafata pe care vor rula concurentii contine nisip in proportie de 80% iar cei sceptici, care cred ca e imposibil sa urci pe o panta cu o inclinatie atat de mare, ar trebui sa stie ca organizatorii au testat traseul si poate fi parcurs.
" Dupa 15 ani de participari la festivaluri moto internationale, concursuri de snowboard extrem, snowmobile si hard-enduro, clubul Crazy Bike vine cu o noua provocare. Acest eveniment in premiera, nu se vrea a fi doar un concurs sarit de pe fix ci si o intalnire cu toti prietenii pe care cred ca i-am facut in toata tara indiferent pe ce motociclete se " dau" sau ce vesta poarta pe spate. Acelasi principiu a stat la baza organizarii acestui " party-concurs ". Cei care sunt obisnuiti ca la o intalnire moto sa aiba restaurant si hotel de cinci stele, jacuzzi, sauna si eventual spalatorie pentru " motoare " vor fi dezamagiti. Noi oferim o iarba verde ca in vis pentru campare, un peisaj superb, WC-uri ecologice si poate dusuri, un concurs de hill climbing, alte concursuri marca Crazy Bike, concerte rock si multa distractie " a declarat Andy Fazecas, reprezentant Crazy Bike Sibiu.
Competitiile de acest gen sunt foarte populare in SUA si in Europa, in special Franta si Austria. De obicei, concurentii sunt impartiti pe trei categorii, in functie de performantele motocicletelor cu care intra in concurs: 0 - 450 cc, 450 -700 cc si ultima categorie, cea mai apreciata de spectatori, peste 700 cc. La aceasta ultima categorie motocicletele sufera cele mai multe modificari, de la anvelope si combustibilul folosit pana la modificari ale cadrului, suspensie si imbunatiri importante aduse performantelor motorului.
Aici gasiti cateva imagini video de la o competitie similara: https://www.youtube.com/watch?v=ZjKVITPo7To .
 
Hill Climbing Challenge Sibiu 2009
de Sergiu Olteanu
Sursa: www.sibiul.ro
Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate marti, 28 iulie 2009






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter