SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGProfesionisti în evenimente

Stiri din Sibiu: Adauga un comentariu »

Firmele sibiene nu pun mare pret pe serviciile organizatorilor de evenimente. Indiferent că este vorba de seminarii, conferinte sau traininguri care duc la îmbunătătirea activitătii firmei, sau că este vorba de team-building, pentru relaxare, organizatorii de evenimente consideră că sibienii păstrează încă urme de neîncredere atunci când trebuie să apeleze la specialisti. “Nu prea avem clienti din Sibiu. Suntem solicitati de firme din afara tării pentru evenimente publice mari: raliuri, târguri, evenimente unde se pune pret pe etichetă. Cred că în Sibiu nu se pune accent pe ajutorul profesionistilor. Firmele autohtone nu consideră că e nevoie de standarde calitative înalte pentru ceea ce fac" , este de părere Andrei Drăgan, administratorul SC The Little Giant SRL, servicii de management pentru evenimente publice.

Băncile, principalii clienti

Traininguri sau team-building, scopul este acelasi: eficientizarea activitătii firmei. În general, băncile sunt principalii clienti ai organizatorilor de evenimente. “De la prestatorii de servicii financiare si bancare, de la firmele de productie subansamble masini primim cele mai multe solicitări. Deschiderea de magazine si lansarea noilor produse sunt momente în care este nevoie de ajutorul nostru. Pentru seminarii si conferinte, doar sălile hotelurilor din oras au suficiente locuri. Trainingurile se pot desfăsura si în afara orasului. Noi le pregătim câteva propuneri, iar clientii îsi aleg destinatia dorită. Prefer să promovez destinatiile din judet" , spune Cătălin Ene, administrator Good Time, expert în evenimente pentru companii.

Mai multă eficientă

Firmele străine cu filiale în Sibiu se numără printre principalii clienti ai organizatorilor de evenimente. Pentru relaxare, aleg locatii linistite, unde petrec câteva zile. “Le facem o ofertă care include cazare, masă, dar si optiuni de a se relaxa: paintball, fotbal, tenis, mountain bike. Multe societăti au impresia că serviciile unui organizator de evenimente sunt foarte scumpe. De fapt, costurile sunt mult mai reduse, noi avem contracte cu unitătile de cazare, de exemplu, sau cu firmele care pun la dispozitie echipamente pentru paintball. Clientii nostri stiu că dacă se ocupă singuri de organizarea evenimentului vor ocupa dint timpul liber al angajatilor, e posibil să nu aleagă cea mai bună firmă de catering. Evenimentul iese cel mai bine când este un singur furnizor care se ocupă de toate detaliile, adică organizatorul de evenimente. În mod sigur, chiar dacă este team building sau conferintă, sbstratul este acelasi: îmbunătătirea serviciilor firmei" , concluzionează administratorul Good Time.

În echipă

Conducerea Sobis Solutions este de părere că trainingurile de comunicare sunt indispensabile într-o firmă care îsi doreste un colectiv unit. “Pentru a forma echipele de vânzări, sunt necesare trainingurile de comunicare. Prin aceste traininguri, fiecare angajat trebuie să constientizeze că face parte dintr-o echipă si poate contribui la succesul ei. Românul are tendinta de a-si individualiza activitatea. Prin team building, învată, de asemenea, să lucreze în echipă. Aproximativ 50 la sută dintre clienti provin din rândul retelelor de desfacere care promovează produsele" , încheie Martin Mueller, administrator Sobis Solutions.

Magda CACE


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 05 aprilie 2007


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter