SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING`Progres` la Agentia Judeteana de Turism: au descoperit internetul

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Agentia Judeteana de Turism Sibiu – institutie finantata din bugetul Consiliului Judetean - anunta ca, de acum inainte, a gasit o noua metoda de lucru pentru promovarea ofertelor turistice ale judetului Sibiu: internetul.

Anuntul a fost facut in cadrul unui comunicat de presa referitor la participarea AJTS la un targ de turism organizat la Bucuresti, unde Sibiul a fost reprezentat ` in cadrul standului comun al Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica (FAPT) alaturi de ceilalti membri`. In cele patru zile ale targului Holiday Market, reprezentantii AJTS au numarat ca pe la standul Sibiului au trecut 1600 de vizitatori, `reprezentantii AJTS stabilind 150 de contacte cu agentii de turism din tara, dar si din strainatate, transportatori, ghizi, organizatori de evenimente, publicatii de profil si reprezentanti mass-media`.

In fine, cei de la Asociatie amintesc si de noile abordari in ceea ce priveste promovarea turismului sibian. `Ca metoda noua de lucru, reprezentantii AJTS au preluat adresele de email ale agentiilor de turism (si nu numai) carora le-au trimis ulterior, in format electronic, pliantele cu structuri de cazare si cu agenda evenimentelor, cele doua circuite s unul local «La plimbare prin Avrig», unul regional «Magura Ghioceilor»s si ofertele operatorilor`, se mai arata in comunicatul Asociatiei.

Site-ul AJTS (www.sibiu-turism.ro), in schimb, este intr-un format `in constructie` inca din 2007. Pe pagina amintita singura informatie este, de fapt, o brosura de prezentare, pe scurt, a judetului Sibiu.

Internetul `de caruta`

Site-ul ineficient al AJTS Sibiu nu este singura `experienta nefericita` in materie de on-line, finantata de Consiliul Judetean Sibiu si implementata prin intermediul AJTS. In vederea anului cultural 2007, CJ Sibiu a finantat un `portal 3D` al Sibiului. In urma proiectului ar fi trebuit ca orice locuitor al planetei, de oriunde prin intermediul internetului sa `se plimbe prin Sibiu, sa descopere cladirile, sa descopere istoria orasului`. Alaturi de aceasta oferta, mai erau promise la lansarea portatului `un software interactiv de film care permitea realizarea unor trasee si circuite in cadrul orasului, un software de prezentare a imaginilor din oras si din judet, un soft de comunicare intre centrele de informare turistica care vor avea cu toate acest portal 3 D precum si interfata web pentru intreg portalul`.

In locul acestor promisiuni, oricine poate vedea ce a mai ramas din www.sibiu3d.ro: un site cu aproape zero informatii, lasat de izbeliste dupa cum a dat sa se termine finantarea. Sectiunea `Scurt istoric Sibiu` nu are continut nici pentru varianta in limba romana, darmite pentru paginile in engleza, germana sau franceza.

Mult-promisa si laudata plimbare virtuala `3D` prin Capitala Culturala Europeana 2007 s-a concretizat intr-un indoielnic executabil de 180 de Mb, a carui singura `patina tridimensionala` este, de fapt, o amatoriceasca injghebare a Pietei Mari a Sibiului (foto).

de Traian DELEANU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 23 martie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 16 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter