SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGProiect Comenius la Grupul Scolar Industrial de Constructii Masini din Marsa

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

incepand cu acest an scolar, elevii de la Grupul Şcolar Industrial de Constructii Masini din localitatea Marsa vor invata, alaturi de cadrele didactice si parteneri din alte 8 institutii de invatamant din Europa, cum sa manance hrana buna, sanatoasa, pentru a se simti mereu bine.


" Good Food - Feel Well! " este primul proiect Comenius in care este implicata institutia de invatamant din Marsa, iar sperantele legate de acesta sunt destul de mari.
in urma cu putin timp, la Aldebarán School (Spania), institutie de invatamant din zona Madridului ce coordoneaza acest proiect, s-a desfasurat prima intalnire a reprezentantilor tuturor partenerilor implicati.

Cu acest prilej, s-a facut o prezentare a tuturor scolilor partenere, au fost stabilite principalele directii de actiune din cadrul proiectului, s-au prezentat mascotele si logo-urile pregatite de fiecare partener, a fost vizitata scoala gazda, s-au desfasurat diverse demonstratii culinare si ateliere de lucru organizatorice, au avut loc intalniri cu reprezentantii administratiei public locale, consilierilor responsabili pentru educatie, sport, tineret, sanatate, cultura si educatie, s-au stabilit mare parte din responsabilitatile fiecarui partener, s-a discutat despre modalitatea de comunicare si schimbul de informatii intre parteneri etc.
" GOOD FOOD - FEEL WEEL! " este un proiect scolar care promoveaza actiunea si interactiunea in comunitatea scolara, in mod deosebit in ceea ce priveste implicarea activa a cadrelor didactice si elevilor in activitati, de la care se asteapta rezultate pentru toti partenerii implicati.
Institutiile de invatamant participante reprezinta intreg spatiul european, fapt ce creeaza premisele unei mari varietati in ceea ce priveste bogatia socio- culturala si o larga deschidere pentru adoptarea unor idei si propuneri noi in ceea ce priveste managementul scolar referitor la frormarea unor deprinderi pentru o viata si alimentatie sanatoasa, atat pentru elevi, cat si pentru profesori (organizarea servirii micului dejun, a gustarilor, servirea mesei de pranz in scoala etc).

Durata proiectului este de aproximativ 2 ani, activitatile urmand a fi finalizate in vara anului 2013.
de Dan Francu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 25 noiembrie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 iunie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter