SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGProspectiuni SA a facut pe Mos Nicolae la Mosna

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Societatea Prospec╚Ťiuni SA a imp─âr╚Ťit cadouri, de Mo╚Ö Nicolae, la ╚ścoala din Mo╚Öna.

Societatea a preg─âtit, pentru copiii din localitate, pache╚Ťele con╚Ťinand o portocal─â, dulciuri, creioane colorate ╚Öi carioci, caiete ╚Öi un bloc de desen (foto). Copertele acestora au fost personalizate cu sigla companiei, dar ╚Öi cu informa╚Ťii despre activit─â╚Ťile companiei.

"Lucr─ârile de prospec╚Ťiuni seismice executate in zona localit─â╚Ťii dumneavoastr─â au scopul de a identifica structuri geologice. (...) Spijinim comunitatea local─â, apeland la serviciile micilor produc─âtori ╚Öi la furnizorii de servicii de cazare ╚Öi mas─â, precum ╚Öi la prestatorii de servicii din zon─â. Angaj─âm for╚Ť─â de munc─â pe plan local. Ne dorim, la randul nostru, sprijin pentru a derula in timp cat mai scurt lucr─ârile. Pentru aceasta v─â solicit─âm acceptul de a traversa cu echipametul propriet─â╚Ťile dumneavoastr─â. Desp─âgubim eventualele pagube ale culturilor agricole. Refacem drumurile de acces deteriorate.

Colabor─âm cu Poli╚Ťia local─â, pentru a descuraja furturile ╚Öi vandalizarea, dar cont─âm ╚Öi pe sprijinul dvs. pentru a preveni ╚Öi a semnala astfel de evenimente ", se arat─â pe copertele caietelor oferite ast─âzi in comuna Mo╚Öna.

Reprezentan╚Ťii firmei de prospec╚Ťiuni ii avrtizeaz─â, in final, pe localnici: " Colaborarea dumneavoastr─â in cazul furturilor ╚Öi vandaliz─ârilor scute╚Öte comunitatea de nepl─âcerile provocate de implicarea organelor de poli╚Ťie in anchet─â ╚Öi perchezi╚Ťii. V─â mul╚Ťumim! "

Fotografiile cu pachetele primite la ╚Öcoal─â de copiii din Mo╚Öna au fost publicate pe facebook de Willy Schuster, fermierul care s-a opus prospec╚Ťiunilor inc─â de acum cateva luni. Acesta noteaz─â, pe pagina sa, c─â firma nu men╚Ťioneaz─â " nimic despre inc─âlcare propriet─â╚Ťii f─âr─â acordul proprietarilor, nimic despre dinamit─âri, nimic despre de╚Öeurile l─âsate in urm─â ".

in comuna Mo╚Öna au fost organizate mai multe proteste la care au participat localnici ╚Öi activi╚Öti de mediu, impotriva lucr─ârilor pe care Prospec┼úiuni SA le desf─â┼čoar─â in zon─â. Ace┼čtia sunt convin┼či c─â firma caut─â, sub terenurile lor, gaze de ┼čist, lucru infirmat in mai multe randuri de conducerea companiei.

Sursa foto: Facebook Willy Schuster
de Adela MOHANU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate duminica, 08 decembrie 2013


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 07 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter