SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPSD a fost si va ramane permanent in urma

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Liderii PD-L Sibiu le-au raspuns social-democratilor care vedeau judetul un viitor fief PSD: „am castigat alegerile, nu avem motive de ingrijorare ".

Dupa ce presedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a anuntat ca social-democratii cresc la fiecare runda de alegeri cu pana la 5 procente si ca suprematia PD-L in judet este pe sfarsite, liderii PD-L au pregatit raspunsul. „PSD a fost intotdeauna in urma si va ramane permanent in urma. Pe electoratul urban stam chiar foarte bine, nu sunt motive de ingrijorare. Am castigat alegerile pentru Parlamentul European si vom castiga si in toamna alegerile prezidentiale ", a spus vicepresedintele PD-L, Cornel Ştirbet. Liderul democrat-liberal le transmite social-democratilor ca ii asteapta sa faca ce au promis inainte de alegeri: sa iasa de la guvernare. „Au vehiculat inainte de alegeri ca in masura in care castiga alegerile sau sunt aproape de noi, ies de la guvernare. Astept sa iasa de la guvernare ", le-a transmis liderul organizatiei municipale Sibiu a PD-L, Cornel Ştirbet.

PD-L Sibiu a anuntat ca va intra in " dispozitiv de campanie electorala " in maxim doua saptamani, pentru a pregati alegerile prezidentiale. Pana atunci, au analizat alegerile europarlamentare si au gasit motivul absenteismului in judet: minoritatea germana plecata din tara. „Pe listele electorale sunt foarte multi cetateni de origine germana, indeosebi, plecati, dar care figureaza inca in tara, pentru ca nu au incheiat formalitatile de renuntare la cetatenia romana. in realitate, daca facem exceptie de aceasta situatie, prezenta la vot la noi in judet se situeaza in media nationala ", a mai spus Ştirbet.

PD-L-istii au analizat situatia de la o sectie de votare din comuna Blajel, unde s-au strans peste 500 de voturi pentru PSD. Era vorba de niste muncitori din sudul tarii, care au votat pe liste suplimentare. „Am verificat si am vazut ca in zona sunt niste lucrari facute de Transgaz sau Romgaz. Au organizat acolo un santier, iar muncitorii au fost adusi de undeva din sud, din Teleorman sau Dambovita. Ei au votat masiv pentru PSD pe lista suplimentara ", spune presedintele interimar al PD-L Sibiu, Ion Ariton.
de Alin BRATU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate duminica, 14 iunie 2009


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 11 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter