SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPSD si PC folosesc un ONG fantoma drept vatrai politic impotriva parlamentarilor PDL

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Credibilitatea Societatii Civile pentru Democratie, autoarea acestui barometru, este zero. Societatea nu are nicio activitate recunoscuta pe piata organizatiilor non-guvernamentale si nu a produs pana acum niciun raport. Aceasta societate e doar un vatrai politic al PSD+PC, care tinteste decrediblizarea parlamentarilor Partidului Democrat Liberal. 

Raportul prezentat de aceasta societate este evident partinitor, atat prin selectia parlamentarilor, cat si prin analizarea activitatii lor. in timp ce de la PSD sunt selectate nume marginale si lipsite de notorietate (precum deputatul Doru Frunzulica sau senatorul Florin Constantinescu), de la PDL sunt prezentate si nume cu notorietate, precum deputatii Sever Voinescu, Elena Udrea, Cristian Boureanu sau subsemnata. Mai mult, in timp ce toti parlamentarii PDL avuti in vedere au parte de evaluari negative, diversi parlamentari din opozitie beneficiaza de evaluari marcant pozitive (deputatul PNL Eugen Nicolaescu sau senatorul PC Dan Voiculescu). E surprinzatoare totusi in acest context necitarea in raport a unor parlamentari precum Crin Antonescu sau Mircea Geoana - cunoscuti din rapoartele unor ONG-uri serioase precum IPP drept absenteisti de top si oameni dezinteresati de activitatea parlamentara. Doar un ONG aflat sub comanda politica a opozitiei putea ignora o asemenea realitate.

E greu ca un asemenea raport sa fie considerat serios in ceea ce ma priveste, in conditiile in care autorii sai nu-mi scriu corect nici macar numele. Pe langa acest lucru, autorii raportului nu vorbesc despre cel putin doua lucruri care definesc in mod evident activitatea mea politica din acest mandat: efortul pentru depolitizarea serviciilor publice de radio si televiziune si initierea Parteneriatului Stat-Biserica in domeniul asistentei sociale. Daca n-au reusit sa afle de aceste doua lucruri, atunci probabil n-au urmarit nici presa sibiana, nici presa nationala.

Actiunile punctuale pe care le fac in colegiul 2 Sibiu sunt in acelasi timp un sprijin si un semnal. Chiar daca uneori sprijinul era mic, el a fost intotdeaun bine primit de cei carora le-a fost adresat, iar semnalul transmis in mod repetat e cel al nevoii de solidaritate si de ajutoare a aproapelui. inlocuirea unei usi de gradinita face parte dintre acele gesturi mici si totusi necesare, fiindca autorii raportului nu stiu sau uita faptul ca acea gradinita a fost pradata, hotii furand de la casetofoane si cearsafuri la creioanele copiilor. Nu accept sa fie duse in derizoriu eforturile mele din colegiu de catre oameni ai opozitiei deghizati in ONG-isti neutri.

Şi pentru ca cititorii Tribunei sa nu ramana cu impresia ca singura activitate concreta a mea in colegiul 2 Sibiu a fost inlocuirea unei usi de gradinita, e necesar sa reamintesc si alte cateva proiecte, cum ar fi sprijinul pentru constructia si pictura a 3 biserici sibiene, pentru reamenajarea catorva gradinite si scoli din Sibiu, pentru Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean, mese periodice la cantina sociala de la Biserica Nasterii Domnului din Lazaret sau ajutoare alimentare catre pensionarii sibieni.

Voi continua sa sprijin sistemul de invatamant si sistemul sanitar din Sibiu, gradinite, scoli, spitale si policlinici pentru ca acest lucru face parte din obligatiile morale ale unui parlamentar si din programul meu electoral de acum doi ani. La fel, voi continua sa sustin proiecte sociale personale de ajutorare a varstnicilor si a copiilor fara posibilitati, cu credinta ca aceste lucruri sunt extrem de utile celor in nevoie.

Raluca Turcan

Deputat de Sibiu

29 septembrie 2010


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 30 septembrie 2010


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 10 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter