SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



PSD si PNL vor sa ne faca debitorii Rusiei si Chinei

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Vicepresedintele Senatului, Anca Boagiu (PDL), a acuzat, ieri, PSD si PNL ca vor "denuntarea acordului Romaniei cu FMI pentru a transforma tara in debitorul Rusiei si Chinei in Uniunea Europeana si revenirea la modelul economic si social impotriva caruia romanii au iesit in strada in urma cu 20 de ani ", anunta Agerpres.

"Am luat act cu dezamagire de pozitia incapatanata a presedintelui Senatului, Mircea Geoana, de a refuza chiar si in al doisprezecelea ceas sa intre in legalitate prin convocarea regulamentara a Biroului Permanent al Senatului sambata, 12 iunie, ca prim pas in convocarea Birourilor Permanente reunile ale Parlamentului. Prin aceasta decizie discretionara, Mircea Geoana a ales sa joace rolul de pion al PSD si nu de om de stat, asa cum il obliga demnitatea de presedinte al Senatului', a spus Boagiu.

Senatorul PDL a criticat, totodata, declaratiile facute de liderul forului legislativ superior, Mircea Geoana, la receptia organizata cu ocazia Zilei Nationale a Federatiei Ruse.

"A spune, din pozitia de al doilea om in stat, ca relatiile Romaniei cu Federatia Rusa sunt blocate si ca ar trebui sa avem mai multa creativitate in deblocarea dialogului politic dintre cele doua state, reprezinta o grava greseala politica ce pune in dificultate tara noastra. ii reamintesc domnului Geoana ca relatiile Romaniei cu Federatia Rusa pot fi apreciate ca fiind normale si corecte. Faptul ca aceste declaratii vin in aceeasi zi in care presedintele oficial al PSD, Victor Ponta, ne oferea solutia-minune de iesire a Romaniei din criza, prin colaborarea tarii noastre cu China, ilustreaza cum vad liderii PSD alternativa la actualul guvern condus de Emil Boc, in cazul improbabil in care motiunea de cenzura va fi validata ", mai afirma vicepresedinta senatului in documentul mentionat.

"Probabil ca domnii Mircea Geoana si Victor Ponta, proptiti, din umbra, de sefii informali ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, vor sa ne spuna ca, odata ajunsi la guvernare, ar denunta acordul Romaniei cu FMI si ar indatora, in schimb, tara, Federatiei Ruse si Chinei.(...) Domnii de la PSD, sprijiniti de cei ai PNL, ne propun alternativa de a deveni debitorii Federatiei Ruse si ai Chinei in Uniunea Europeana, cu toate consecintele care decurg dintr-o asemenea situatie, a mai precizat vicepresedintele Senatului.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 14 iunie 2010






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter