SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Pustai: E dramatic

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

La finalul meciului cu Farul, antrenorul Cristian Pustai era foarte dezamagit. "Am pierdut un meci foarte important, in principal din cauza ratarilor. Am dominat in cea mai mare parte jocul, ne-am creat multe situatii, terenul a fost greu si ne-a dezavantajat, pentru ca noi suntem o echipa care construieste. Nu vreau sa critic niciun jucator, insa nici nu mai stiu cate ocazii singur cu portarul a ratat Prodan. Situatia era dramatica si la minus 6, dar acum este mult mai grea", a declarat antrenorul echipei din Medias.
Tehnicianul a spus ca dupa meciul de la Cluj, din ultima etapa, va analiza situatia si va vedea ce este de facut pentru retur.
Marin: „O victorie imensa "
Antrenorul Farului, Ion Marin, a declarat duminica, dupa meciul castigat la Medias, ca echipa sa a obtinut o victorie imensa, in urma unui meci care a fost ultima sansa a elevilor sai de a-si imbunatati situatia la adevar. "Am obtinut o victorie imensa, pentru ca era ultima noastra sansa de a ne imbunatati situatia la adevar. Prin aceasta victorie am trimis Mediasul la minus 9 si noi am venit la minus 8", a spus „Sapaliga ".
Tehnicianul constantenilor a fost de parere ca Farul a jucat mai bine in prima repriza, in timp ce gazdele au fost superioare in partea secunda a meciului. "Judecand la rece era mai echitabil un egal sau poate ca Mediasul merita sa castige", a mai marturisit Ion Marin.

Olandez la Bayern-Steaua
Steaua Bucuresti va intalni marti, in deplasare, formatia germana Bayern intr-un meci din Grupa F a Ligii Campionilor, care va fi condus de o brigada de arbitri din Olanda, cu Eric Braamhaar la centru.
Grupa E:
Villareal-Manchester United.
Arbitri: Roberto Rosetti - Stefano Ayroldi, Paolo Calcagno (Italia)
Aalborg BK-Celtic Glasgow.
Arbitri: Konrad Plautz - Armin Eder, Raimund Buch (Austria)
Grupa F:
Bayern Munchen-Steaua.
Arbitri: Eric Braamhaar - Arie Brink, Patrick Gerritsen (Olanda)
Fiorentina-Olympique Lyon.
Arbitri: Viktor Kassai - Zsolt Attila Szpisjak, Tibor Vamos (Ungaria)
Grupa G:
Fenerbahce-FC Porto.
Arbitri: Alberto Undiano Mallenco - Fermin Martinez Ibanez, Roberto Alonso Fernandez (Spania)
Arsenal Londra-Dinamo Kiev.
Arbitri: Alain Hamer - Francis Crelo, Christian Holtgen (Luxemburg)
Grupa H:
Zenit Sankt Petersburg-Juventus Torino.
Arbitri: Claus Bo Larsen - Anders Norrestrand, Henrik Sonderby (Danemarca)
BATE Borisov-Real Madrid.
Arbitri: Terje Hauge - Steinar Holvik, Dag-Roger Nebben (Norvegia).

Marica, pariaza pe Steaua
Atacantul lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a declarat ca Steaua poate sa invinga pe Bayern Munchen daca il va bloca pe Franck Ribery, fotbalist care este determinant in jocul campioanei Gemaniei. "Dorinel Munteanu cunoaste foarte bine Bundesliga, si sunt convins ca le-a spus despre Bayern si cum stau jucatorii in sala de mese. Trebuie sa gaseasca solutii sa-l anihileze pe Ribery", a spus Marica, duminica, pe site-ul sau.

Morti pe stadion
Un tanar de 20 de ani si inca unul de 27 au decedat duminica, in urma unor rani provocate in timpul unor incidente care au avut loc la un meci de fotbal pe 1 noiembrie, informeaza cotidianul El Pais. Tanarul de 20 de ani, a fost injunghiat in timpul unui meci care a avut loc pe 1 noiembrie in tribuna stadionului Colon din Santa Fe. Din informatiile politiei, Lopez a fost injughiat de cinci ori in timpul unor ciocniri intre galerii.
Celalalt tanar in varsta de 27 de ani, Ruben Moccagatta, a fost impuscat la acelasi meci.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate duminica, 23 noiembrie 2008






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter