SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGRaluca Turcan, campanie printre oameni, in casele sibienilor

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

in primele saptamani ale campaniei electorale 2012, deputatul Raluca Turcan s-a intalnit cu cateva sute de alegatori din cartierele Trei Stejari, Vasile Aaron, Centru si Terezian,din colegiul in care candideaza,pentru a treia oara consecutiv la Camera Deputatilor. "Primele saptamani de campanie le-am desfasurat, ca si pana acum, printre sibieni. Tot mandatul am fost dedicata cauzelor si proiectelor, nu am stat deoparte, nu m-am feritsi nu m-am ascuns! Cred cu sinceritate ca vocatia mea este sa ajutsi am reusit satransform multe proiecte de pe hartie in realitate. Mi-am propus ca toata campania sama intalnesc cu cat mai multi sibieni, sastam fatain fata, sa-mi spuna direct problemele, sale ascult sugestiile. Mi-am mutat biroul si echipa de campanie pe strada, chiarsi in casele familiilor care m-au primit cu multa caldura. Am putut sale povestesc planurile mele de viitor pentru Sibiu ", a declarat Raluca Turcan la sfarsitul primei saptamani de campanie "din usa in usa " .

De altfel, sibienii din Colegiul 2 o cunosc si o apreciaza pentru implicarea in viata comunitatii, pentru ambitia de a finaliza proiectele propuse, dar si pentru deschidereapentrurezolvarea problemelor lor. in ultimii patru ani de mandat, deputatul a primit la biroul sau de parlamentar din Sibiu cateva sute de persoane in audienta si a facut demersurile ulterioare pentru a-i ajuta in rezolvarea problemelor respective.

Raluca Turcan a stat de vorba, ca de obicei, cu fiecare om pe care l-a intalnit. Sibienii i-au explicat problemele lor si i-au impartasit diverse idei pentru mai binele comunitatii.

Pentru ca alegatorii sa decida in cunostinta de cauza, acestora le-a fost oferita brosura de campanie, in care sunt descrise atat activitatea de pana acum a Ralucai Turcan, cat si proiectele noi pentru Sibiu.

Cele mai multe familii de sibieni s-au bucurat s-o vada si s-o aiba drept oaspete, au invitat-o in casele lor si au acceptat sa lipeasca pe ferestre inimoara cu mesajul sau de campanie.

Oamenii au felicitat-o, i-au urat succes, si au asigurat-o de simpatia si sustinerea lor. Cateva dintre doamnele pe care le-a intalnit i-au oferit sfaturi utile si chiar propuneri interesante de actiuni pentru campanie.

Campania a inceput prin echipa de tineri sustinatori ai Ralucai Turcansi va continua pana la sfarsitulperioadei de campanie, iar Raluca Turcan va continua intalnirile cu cat mai multi sibieni. Scopul campaniei este comunicarea directa cu locuitorii Colegiului 2, care vor primi astfel direct de la Raluca Turcan raspunsuri la intrebarile lor privind noile proiecte, dar si la alte probleme.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 03 decembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 05 iunie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter