SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGRaluca Turcan despre casatoriile gay: "Casatoria este intre femeie si barbat "

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Deputatul de Sibiu, Raluca Turcan, s-a declarat impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex. intrebata, ieri, intr-o conferinta de presa care este parerea ei despre casatoriile intre persoane de acelasi sex, Raluca Turcan a spus ca defineste casatoria ca fiind "relatia dintre femeie si barbat ", lucru care ar trebui stipulat si in Constitutie. "in legatura cu acest subiect, am o optiune personala si am si o opinie politica a PDL. in spiritul valorilor populare care ne definesc, familia este pe primul loc si familia o definim ca relatia intre barbat si femeie. Ca optiune personala, as incuraja chiar ca la modificarea Constitutiei sa definim prin Constitutie casatoria ca relatia dintre femeie si barbat ", a spus Raluca Turcan.

Biserica ar trebui sa ofere mai multa asistenta sociala

Raluca Turcan a vorbit si despre rolul bisericii in societate si a spus ca finantarea bisericii ar trebui sa se faca la fel ca si pana acum, din partea statului, insa atat statul, cat si biserica ar trebui sa acorde o mai mare importanta asistentei sociale. "Cred ca biserica are un rol foarte important in societatea romaneasca. Suntem un stat laic si pe langa sprijinul spiritual pe care biserica il ofera in societate, cred ca poate sa ofere mult mai puternic si asistenta sociala tintita acolo unde ea este necesara. Nimeni nu poate identifica mai bine necesitatile unei comunitati decat biserica care este aproape de oameni in momente-cheie ale vietii si care sprijina oamenii pe parcursul vietii lor. Finantarea bisericii cred ca poate ramane pe formula actuala, insa in momentul in care exista finantari din partea statului cred ca preocuparea deopotriva si a statului si a bisericii trebuie sa fie de a acorda o importanta si mai mare asistentei sociale ", a spus deputatul PDL.

Parlamentarul a dat, in acest sens, exemplul parteneriatelor pe care le-a avut cu unitati de cult din Sibiu. "Am atras bani prin amendamente la bugetul de stat pentru unitati de cult, insa de fiecare data am avut discutii cu parintii parohi si in banii pe care statul i-a oferit bisericilor au intrat si actiuni de asistenta sociala oferite din partea unitatilor de cult. Cred ca in felul acesta, principalii castigatori sunt membrii comunitatii din parohiile respective ", a mai spus Raluca Turcan. (L. B.)


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 26 aprilie 2013


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 02 iunie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter