SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGRaluca Turcan despre ultimele zile din Romania

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Cetateanul care monitorizeaza democrat liberarii

Conferinta a fost intrerupta de un sibian care a cerut socoteala deputatului pentru toate nemultumirile sale din ultimii ani. " Am sa va monitorizez fiecare pas...sa nu indrazniti sa il aduceti aici pe Basescu... ce tot mintiti presa...alo domnu filmeaza ce spun ca esti platit din banii poporului....sunt un pensionar caruia i-au fost diminuate drepturile... plec cand vreau... sa va prind in oras ca va fac de toata rusinea... sa ma scuze presa ca am dat buzna dar nu mai suport minciunile". Momentul a fost trecut cu vederea de deputat care se confesa presei ca este obisnuita cu telefoane de amenintare si cu vorbe grele. " Eu va rog sa nu consemnati acest incident caci nu acesta este subiectul national ci incalcarea democratiei. Acest om a spus ce a vrut si ce a gandit . Este dreptul lui democratic sa se exprime. Ei bine in afar[ de nemultumirile individuale trebuie sa ascultam si nemultumirle generale privind incalcarea statului de drept.

Albul si un... trandafir negru

"in aceasta campanie pentru referendum culoarea noastra de campanie va fi alb. Albul este culoarea neutralitatii si a curateniei. Este un semnal ca avem nevoie de neutralitate - de incetarea atacului la adresa institutiilor, a functionarii statului, a democratiei. Toate abuzurile impotriva statului din ultimele saptamani sunt semnale ca avem nevoie de un reset al politicii, de o curatenie. Trebuie sa spunem stop si sa pornim de la zero, avem nevoie de o pagina alba pe care romanii sa scrie regulile asa cum este normal sa fie, nu cum au fost batjocorite politic de USL" preciza deputata, care purta o rochie alba si... un trandafir negru, care, daca ar fi sa-l analizam heraldic, este un simbol al suferintei. 

Ultimele zile din Romania

"Primele semnale de incalcare a principiilor democratiei le puteti constata de la interventia brutala a sefului Inspectoratului de Stat in Constructii pentru a influenta dosarul lui Adrian N[stase, pana la suspendarea presedintelui. Retragerea ISC ca parte vatamata din dosarul Trofeul calitatii pentru a opri dosarul lui Adrian Nastase, mutarea Monitorului Oficial in subordinea guvernului pentru a opri publicarea deciziei CCR care consfiintea dreptul presedintelui de a reprezenta Romania la Bruxelles, demiterea presedinilor celor doua camere si tergiversarea promulgarii deciziilor in Monitorul Oficial, incalecarea politica a Avocatului Poporului care putea ataca la CCR ordonantele de urgenta ale Guvernului, ordonantele de urgenta abuzive care modificau si restrangeau atributiile CCR si care modificau Legea referendumului se inscriu in sirul evenimentelor din ultimele 48 de ore cand statul de drept a fost suspendat si inlocuit cu un regim politic"

Finalul si/sau inceputul campaniei 

Raluca Turcan a enumerat care ar fi consecintele: distrugerea credibilitatii Romaniei pe plan extern si a stabilitatii economice interne. "Romanilor le poate fi suspendat dreptul de vot in CE, le poate fi ingradit accesul liber de circulatie pe piata muncii din UE si se risca ingreunarea discutiilor despre suspendarea vizelor pentru SUA. Cine plateste facturile pentru foamea de putere si pentru frica de justitie a politicienilor de la putere?"
de Adrian Popescu


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 09 iulie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 noiembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter