SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGRaluca Turcan: "Familia este legatura intre femeie si barbat! "

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Deputatul de Sibiu, Raluca Turcan a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa ca "definirea in Constitutie a familiei ca uniunea intre un barbat si o femeie este un lucru frumos ", aceasta definitie data fiind, totodata, o formulare care "vine in sprijinul familiei si al vietii. Cred ca uniunea dintre un barbat si o femeie sta la temelia lumii ", a spus Raluca Turcan.

in ciuda acestei aprecieri, deputatul PDL de Sibiu considera ca "societatea este datoare nu doar sa respecte, ci sa si apere drepturile civile ale minoritatilor sexuale si e necesar sa veghem sa nu existe niciun fel de discriminare din acest punct de vedere. Romania este tara tuturor, indiferent de credinte sau preferinte ", a declarat Raluca Turcan.

Politicianul spune ca si-ar fi dorit ca in noua Constitutie sa apara si o "intarire " a dreptului la viata. "Cred ca viata trebuie protejata de la conceptie pana la oprirea ei fireasca. Sunt pentru prevenirea si combaterea avortului si cred ca si aici Biserica are un rol important. Cred ca accept[m cu prea mare usurinta intreruperea violenta a vietii unui copil. Desi nu sunt pentru interzicerea avortului, mi-as dori ca aceast[ practica sa dispara. Sa se puna accent pe mijloace contraceptive, pe prevenirea sarcinilor nedorite ", a explicat Raluca Turcan, care a precizat si ca va relua un proiect la care a lucrat in legislatura trecuta, cu privire la consilierea inaintea avortului.

Camere video in scoli

Deputatul sibian a mai declarat ca ii cere ministrului Educatiei ca la urmatoarea rectificare bugetara sa se aloce bani pentru generalizarea cabinetelor psihopedagogice in scoli, supravegherea video in toate salile de curs. Acest lucru il cere deoarece sunt tot mai multe cazuri de violenta in scoala, de agresiuni si chiar de dezmat in unitatile de invatamant. "Şcoala romaneasca nu mai este o emblema pentru performanta, disciplina si responsabilitate. Noi vom initia campanii de informare anti-violenta pentru a reaseza scoala romaneasca in centrul vietii si dezvoltarii comunitatii, ca un loc unde se capata competente si se atinge performanta ", a spus Raluca Turcan.

PDL ajuta parintii sa dea in judecata Guvernul

in conferinta de presa, deputatul Raluca Turcan a declarat ca PDL ofera asistenta juridica impotriva Guvernului pentru decontarea transportului scolar. Aceasta a atras atentia Guvernului c[ Legea Educatiei Nationale este incalcata si ca nu se deconteaza transportul elevilor din mediu rural. "Asa cum este deja cunoscut, elevii navetisti provin din mediul rural, din familii aflate de multe ori in imposibilitatea de a sustine abonamentul lunar.

Efectul nedecontarii navetei se manifesta in special in familiile cu mai mult de doi copii. intr-o astfel de situatie, optiunea singulara ramane cea a absentarii repetate cu consecinte grave in zona abandonului scolar! Fiecare beneficiar trebuie sa faca o cerere de decontare si daca nu primeste sumele, poate face o cerere de chemare individuala. Beneficiarii pot actiona guvernul in judecata prin unitatile de invatamant cu personalitate juridica sau direct, pentru sumele pe care trebuie sa le plateasca ministerul. PDL asigura, prin organizatiile PDL, asistenta juridica cu consultanta preliminara pentru obtinerea acestui drept ", a mai spus deputatul PDL, Raluca Turcan.
de Laura Buciu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 07 iunie 2013


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 07 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter