SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGRaluca Turcan: "In Parlament, e nevoie de oameni bataiosi si hotarati, altfel Bucurestiul te mananca de viu! "

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Deputatul de Sibiu, Raluca Turcan, a declarat ca este important ca Sibiul sa aleaga in Parlamentul Romaniei oameni hotarati, care au dovedit ca sunt capabili sa isi duca la indeplinire proiectele, altfel, " Bucurestiul te mananca de viu ". in capitala, a adaugat deputatul de Sibiu, " fiecare parlamentar incearca sa traga pentru proiectele lui legislative si pentru judetul lui, de aceea, pe langa experienta, este importanta recunoasterea. Daca esti un om respectat, ai sanse mai mari sa iti atingi obiectivele. Daca nu te-ai remarcat prin nimic, atunci nu ai cum sa te bucuri de respect ".

Raluca Turcan considera ca unul din cele mai periculoase fenomene din politica romaneasca este dictatura partidelor, sub care se ascunde de obicei vointa discretionara a unor sefi de partid sau a unor persoane influente de la varful formatíunilor politice. Prin deviza, nimic fara aprobarea sefilor, multi au inteles de fapt ca nu trebuie sa faca nimic: "din pacate aceasta e o mentalitate puternic inradacinata, multi spun - de ce sa ne agitam, tot ce ne cer partidele e sa ridicam mana. ~i eu le-am spus, da, asa e, trebuie sa votam legi, dar trebuie sa mai si facem alte legi. Cat priveste implicarea in proiecte pentru comunitate, aceasta este misiunea de reprezentant al colegiului tau. Rolul nostru nu e sa stam. O sa stam suficient pe lumea cealalta. Rolul nostru e sa fim prezenti acolo unde sunt problemele si sa ajutam cu ce putem. Desigur ca avem puteri limitate, nu e responsabilitatea noastra sa punem asfalt, de exemplu. Dar asta nu inseamna ca nu putem ajuta o gradinita, o scoala, o unitate de cult sau sa dam legi bune. Din putin se face mult si fiecare zi in care nu esti de folos, e o zi pierduta! ".

Deputatul de Sibiu a mai declarat ca spera ca aceasta campanie electorala sa fie una a proiectelor, a discursului civilizat si ca ar fi mare pacat sa se strice atmosfera civilizata care distinge Sibiul in randul oraselor din tara: " imi doresc din suflet sa confirmam statutul Sibiului de capitala a bunului simt. Odata ce ai bagat scandalul in Sibiu, nu mai scapi de el ".

intrebata cum se explica sprjinul constant primit din partea sibienilor, Raluca Turcan a raspuns: " in primul rand cred ca oamenii te apreciaza atunci cand iti asumi niste proiecte clare si cand le duci pana la capat. Nu intotdeauna iti ies proiectele, pot fi intarzieri care sa tina de procedura parlamentara sau de diverse aprobari. Dar sa nu te ascunzi si sa nu renunti. in al doilea rand, oamenii te apreciaza daca dai dovada de decenta si respect in discursul politic, pana la urma tu esti imaginea Sibiului in Parlamentul Romaniei. De aceea, si la aceste alegeri, e important ca sibienii sa trimita in Parlament pe cineva care sa ii reprezinte cu onestitate, decenta si profesionalism. Eu stiu ca mi-am facut treaba cu credinta in Dumnezeu si ghidata de aceste valori. De aceea cred si in puterea oamenilor de a distinge intre politicienii implicati si cei neimplicati, intre cei onesti si cei hoti, intre cei care simt nevoile oamenilor si cei insensibili la problemele cu care se confrunta cetatenii ".


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 09 noiembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 15 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter