SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGReabilitari la caminele culturale

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Primaria comunei Arpasu De Jos a finalizat, recent, lucrarile de reabilitare a celor doua camine culturale din Arpasu de Jos si Arpasu de Sus. in urma acestor lucrari, locuitorii din cele doua sate au la dispozitie doua localuri unde isi pot organiza diverse evenimente familiale (nunti, aniversari, botezuri, pomeni, etc), salile putand gazdui, de asemenea si spectacole, serbari scolare, intalniri cu cetatenii, sedinte sau orice altfel de evenimente organizate de sau cu acordul conducerii comunei.

Primarul comunei, Constantin Vacaru, ne-a informat ca la Caminul Cultural (sala de festivitati) din Arpasu de Jos au fost efectuate reparatii ale acoperisului si diverse modernizari interioare si exterioare, valoarea lucrarilor fiind de aproximativ 120.000 lei.

in urma cu putin timp au fost finalizate si lucrarile de amenajare a noii toalete de la Caminul Cultural, prin aceasta investitie fiind facut un important pas catre civilizatie si bun gust.

Lucrarile au fost incepute in cursul anului trecut.

Tot in cursul anului trecut au demarat lucrarile de reabilitare si modernizare si la Caminul Cultural din Arpasu de Sus, aici investitia facuta din bani de la bugetul local al comunei fiind ceva mai mare: 350 mii lei. Lucrarile efectuate au fost, in linii mari, similare cu cele executate la imobilul din localitatea centru de comuna (s-a reabilitat acoperisul, au fost refacute zugravelile si tencuielile interioare si exterioare, s-a amenajat o noua si moderna toaleta, au fost facute diverse achizitii etc), astfel ca acum diversele evenimente pot fi organizate in conditii mult mai bune.

Primarul Constantin Vacaru ne-a mai informat ca, tot in scopul crearii unor spatii potrivite pentru a satisface nevoile populatiei in ceea ce priveste organizarea si gazduirea a diverse evenimente, au fost demarate si lucrarile de reabilitare a imobilului unde a functionat fosta Banca Saceleana (Arpasu de Sus, zona Sacel). "Din banii pe care i-am avut la dispozitie in acest an, am reusit sa reabilitam acoperisul cladirii, am refacut exteriorul acesteia si am montat ferestre cu geamuri termopan. in masura in care vom identifica resursele financiare necesare, in perioada urmatoare vom reabilita interiorul imobilului, vom efectua unele recompartimentari si amenajari necesare, astfel incat aici sa poata functiona o sala de festivitati de capacitate mai mica, care sa poata satisface necesitatile locuitorilor din aceasta parte a satului ", ne-a spus primarul comunei.
de Dan Francu


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 07 decembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 27 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter