SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGREDACTORUL MONITORUL DE SIBIU IMPOTRIVA LA CE ? ...

Stiri din Sibiu: Adauga un comentariu »

Campionatul National de Raliuri debuteaza astazi, 4 aprilie, cu Raliul
Brasovului.
Redactorul "Monitorul de Sibiu" , Cristi Florea , a facut pentru pasionatii sibieni o scurta prezentare a etapei in cadrul careia participa si pilotii sibieni. Astfel sibianul Sorin Itu alearga in dreapta lui Sorin Badea pe un Mitsubishi Evo 6, Bogdan Iancu alearga tot in calitate de navigator impreuna cu Bebe Balea pe o Dacia Nova. Gigi Barbu se va afla in dreapta lui Horatiu Ionescu Cristea la bordul unui Porsche 911 la grupa H12.
Jean Tatu [Dacia Nova] si Ciprian Presura [Opel Kadett] sunt pilotii sibieni care participa in Raliul Brasovului 2003.
Cristian Toader-Ioan Rogoz impreuna cu Ciprian Savu-Mihai Turcu sunt , dupa informatiile oferite , din nou, in mod eronat (sau nu?), de catre Cristi Florea , echipajele care " nu vor lua startul in aceasta prima cursa, din diferite motive".
La fel ca in anul 2002 cand Radu Marginean a participat in etapa desfasurata la Deva, respectiv Raliu Hunedoaerei, C. F. refuza sa aminteasca ceva de acest pilot sibian, bun sau rau. Radu Marginean nu a luat startul in nici o cursa doar de dragul de a lua startul. De fiecare data cand nu are probleme de ordin tehnic care sa il oblige la abandon el obtine timpi buni care il plaseaza in fruntea clasamentului. Este singurul pilot care in 2002 a terminat Raliul Sibiului , obtinand la final pozitia a treia a grupei si castigand clasa. Pentru aceasta performanta acelasi Cristi Florea i-a dedicat in ziarul la care isi desfasoara activitatea cateva randuri. Impresionant ! Radu Marginean nu ia startul in Raliul Brasovului din motive obiective, dar la fel cum numele Cristian Toader sau Ciprian Savu a fost mentionat in articolul semnat de Cristi Florea este corect ca si Radu Marginean sa apara acolo. Pilotii sunt persoane care isi investesc toti banii in masina de cursa, renunta la o multime de lucruri pentru a putea sa participe in Campionat. Ei ne ofera , cu totii , un spectacol minunat, iar noi , spectatorii trebuie sa ii rasplatim cu aplauze, mass media trebuie sa informaeze lumea de evolutia acestora, iar sponsorii sa ii sprijine financiar. Acsetia din urma doresc ca pe langa o evolutie buna pilotii sprijiniti de ei sa le poarte logo-ul firmei pe masina , si sa le afiseze imaginea in public ori de cate ori se poate. Cu redactori precum Cristi Florea cu siguranta in scurt timp si pilotii care mai alerga pentru Sibiu vor disparea si vom ajunge din nou ca in anii 1990 - 1998 cand am avut in campionat doar cuplul Heinz Geolner- Sorin Itu.
Radu Marginean va debuta in Campionatul National De Raliuri incepand cu a doua etapa, cea de la Baia Mare, avand ca partener principal S.C. SCANDIA ROMANA S.A si intentioneaza sa ia startul la toate celelate etape din campionat si sa ocupe la finalul fiecareia un loc pe podium .
Radu Marginean se intreaba si doreste sa afle cui si daca pentru a se pomeni si de el in acest ziar trebuie sa achite vreo taxa.
Sursa: www.inforally.sibiul.ro
Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 04 aprilie 2003


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 03 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter