SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Redal Cafe Music

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

De la sfarsitul saptamanii trecute, Redal Cafe nu mai inseamna doar locul in care poti savura o prajitura. Vineri seara, in Club Liquid a fost lansat primul volum al Redal Cafe Music, un produs realizat de sibianul Adi Dumitra, detinatorul casei de productie Only Records. Desi pe piata romaneasca nu are prea multa notorietate, Only Records este una din cele mai apreciate case de productie la nivel mondial, in domeniul mizicii electronice.
"AVEM colaborari cu artisti din intrega lume, iar unele din piese lansate de noi au ajuns pe cele mai tari compilatii din lume", spune Dumitra. Printre cei cu care colaboreaza sibianul sunt DJ din Turcia (Subsky, Kaan Duzarat), Mexic (S Junkes, Balcazar, The Midnight Perverts), Grecia (Christian Cambas, Jose Zamora, Jay T), Argentina (Baunder), Finlanda (Introvert), Swedia (Rouzbeh Delavari/Ozgur Can), Olanda (3 Colours, Storyteller), Norvegia (Manipura), Spania ( Dominic Plaza aka Sayes), Marea Britanie (Titania, Stephen Porter) sau chiar Australia (Matt Rowan & Jaytech).
VOLUMUL lansat vineri este primul de acest gen de pe piata romaneasca. "Am realizat aceasta colaborare cu Redal Cafe pentru ca ei au promovat acest gen de muzica, iar publicul nostru si al lor este asemanator. Asteptam sa vedem cum va fi primit, si probabil ca inainte de pasti vom lansa volumul 2. Depinde insa de ce reactie va avea publicul", a precizat, pentru Sibiu Standard, Dumitra. Desi recunoaste ca muzica pe care o promoveaza este una "grea, underground", greu accesibila oricui, "exista o categorie de public pe care o avem in vedere, in special cei care merg in cluburi". Dumitra promite insa ca volumul viitor va fi unul mult mai "soft".
Pana atunci, insa, actualul volum va fi pus in vanzare exclusiv in locatiile Redal Cafe din Sibiu si celelalte orase in care este prezent.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Anonymous ( 30.06.2009 10:37 )
Am trimis acest mail deoarece in legatura cu anuntul privind aceasta,,firma'' am vrut sa adaug ceva la spusele tale.
Firma Redal Cafe, daca o putem numi firma este una dintre cele mai josnice posibile, deoarece pe langa faptul ca se dau prajituri vechi de 3-4 zile, li se taie marginile in fiecare zi, ca sa para mai moi, mai nou noaptea prin vitrine umbla soareci, de care asa numitii SEFI mai mici care se cred prea sefi nu se ocupa deloc.Vin cu niste fitze de te doare capu.Printre ordinele date de catre ,,conducere'' se numara si asigurarea clientilor ca marfa este proaspata, in timpul serviciului angajatii nu au voie sa stea jos, indiferent ca este ora 7 dimineatza si nu se afla nici un client in interior, trebuie luat pozitia de drept, nici macar rezemat nu poti sta. Din salar, o parte este bonus cica, ca sa poata trage sefii cat vor din el, pentru niste motive ca nestrangerea unei mese sau existenta prafului(deloc vizibil) pe o bucata de mobila.
Din torturile proaspete se iau feliile noi si se pun numarul de felii vechi pt a da impresia clientului ca el ia produse proaspete din torturi noi de fapt feliile fiind cele vechi de cateva zile.
La firma toti se cred sefi, care mai de care, cu fitze si ordine, de care ramai uimit.
Ar trebui sa stie lumea ce firma este si REDALUL ca sa poata sa aleaga ceva mai bun.Stiu pt ca am lucrat acolo.


  

Alte stiri adaugate luni, 03 decembrie 2007






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 28 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter