SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGRefacerea strazilor din Vasile Aaron, aproape de finalizare

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

O parte din lucrarile incepute in cartierul Vasile Aaron, primul mare cartier inclus intr-un plan complet de modernizare, sunt aproape gata, iar restul vor fi incheiate anul viitor.

" Prima etapa de modernizare a cartierului Vasile Aaron, aceea de modernizare a retelelor de apa si canalizare, se incheie la sfarsitul acestui an. in paralel noi am inceput cea de-a doua etapa - reparatia strazilor, incluzand carosabilul, trotuarele, locurile de parcare si zonele verzi. Cred ca si aceasta a doua etapa s-a desfasurat intr-un ritm bun, urmatorii pasi in proiectul de modernizare a cartierului fiind configurarea de zone de agrement, locuri de joaca si extinderea zonelor de parcare ", a spus ieri, in conferinta de presa, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

DPC a inceput lucrarile de reparatii la strazi in luna aprilie si pana in prezent a finalizat lucrarile de reparatii pe strada ┼×oimului, pe strada Electricienilor, strada Muncel, pe toate aleile din spatele bazei hipice, precum si parcarile dintre strada ┼×ureanu si strada Iezer. Au fost finalizate si lucrarile de amenajare a parcarilor intre strazile Muncel si Negoveanu.

Pe strada Iezer reparatiile la carosabil si trotuare se vor finaliza in aproximativ doua saptamani. Lucrarile pe strada Negoveanu se apropie si acestea de final pe tronsonul dintre strada Oasa si Semaforului, acesta urmand sa fie redat traficului pana la sfarsitul acestei luni. Pe strada ┼×teflesti DPC a turnat deja piatra sparta, apropiindu-se de redarea in trafic.

Sensul giratoriu de pe strada Semaforului, la intersectia cu strada Negoveanu a fost deja conturat, stalpii de iluminat si sustinere a retelelor au fost amplasati pe noile locatii, iar imediat ce se opresc precipitatiile se va trece la ultima etapa de amenajare, aceea de refacere a covorului asfaltic.

Strada ┼×ureanu, pe tronsonul dintre strada Semaforului si Vasile Aaron, va intra in reparatii in aceasta toamna sau in primavara anului viitor, in functie de conditiile meteo. Tronsonul strazii ┼×ureanu dintre strada Semaforului si strada Negoveanu va fi reparat pana la sfarsitul acestui an.

in primavara anului viitor urmeaza reparatii si pe strazile Oasa si Oncesti.

Odata cu aceste reparatii, iluminatul public a fost modificat pentru a asigura o mai buna luminozitate a acestor strazi.

Prin reconfigurare, s-a reusit crearea a peste 3.000 de locuri de parcare in zonele acestor strazi, acestea urmand sa fie marcate ca atare. intre strada Negoveanu si strada ┼×teflesti, precum si intre strada Semaforului si strada Iezer sunt situate cele mai mari zone de parcare, doar acestea insumand peste 1.500 de locuri.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 04 octombrie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 iunie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter