SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGRegulament ''Studenti de elita!''

Stiri din Sibiu: Educatie Adauga un comentariu »

Monitorul de Sibiu si Universitatea „Lucian Blaga " din Sibiu lanseaza pentru invatamantul universitar un proiect ce pune in evidenta valorile educationale universitare.

De 10 ani am prins in paginile ziarului nostru probleme legate de pensii si grevele cauzate de promisiunile oferite de politicieni in campaniile electorale. Am scris despre problemele intalnite de persoanele cu dizabilitati, despre problemele cauzate de birocratia sociala sibiana si am incercat sa rezolvam sau sa minimalizam problemele persoanelor care credeau in noi si ne considerau un pilon important. Anul acesta continuam o campanie inceputa in anul 2007, dar la un alt nivel. Mai mult suflet, mai multa implicare, mai multa substanta! Alaturi de Universitatea „Lucian Blaga " din Sibiu am lansat campania concurs „Studenti de elita! "

In fiecare miercuri, publicam povestea unui student cu rezultate excelente la invatatura. La finalul fiecarei luni, dumneavoastra, cititorii nostri, veti avea ocazia sa alegeti tanarul sau tanara care va primi marele premiu al acestei competitii. Posibilitatea de votare se realizeaza sub doua forme: voturi acordate pe internet, in cadrul unei rubrici speciale deschise pe www.monitorulsb.ro, dar si prin intermediul taloanelor publicate zilnic in paginile ziarului.

Atat castigatorul sectiunii cat si ceilalti participanti vor fi premiati in cadrul unei festivitati organizate in Aula „Avram Iancu " a Facultatii de Litere, Universitatea „Lucian Blaga " din Sibiu la fiecare final al sectiunii.

Aceasta campanie concurs sustine valorile si invatamantul universitar!

Pentru a gasi o ordine a facultatilor unde ne vom opri in fiecare luna cu campania „Studenti de elita! " vom alege facultatile in ordinea infiintarii lor. Astfel aveti posibilitatea sa aflati din timp momentul in care aceasta campanie ajunge in facultatea la care studiati:

Luna 23 martie – 26 aprilie 2009
Facultatea de Teologie "Andrei Saguna"

Luna 27 aprilie – 31 mai 2009
Facultatea de Drept "Simion Barnutiu"

Luna 1 iunie – 5 iulie
Facultatea de Litere si Arte

Luna 6 iulie – 9 august
Facultatea de Istorie si Patrimoniu "Nicolae Lupu"

Luna 1 septembrie – 4 octombrie
Facultatea de Inginerie "Hermann Oberth"

Luna 5 octombrie – 8 noiembrie
Facultatea de Stiinte

Luna 9 noiembrie – 13 decembrie
Facultatea de Medicina "Victor Papilian"

Luna 14 decembrie 2009 – 17 ianuarie 2010
Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului

Luna 18 ianuarie – 21 februarie 2010
Facultatea de Stiinte Economice

Luna 22 februarie – 28 martie 2010
Facultatea de Jurnalistica

Luna 29 martie – 2 mai
Facultatea de Stiinte Politice, Relatii Internationale si Studii Europene

Urmareste campania „Studenti de elita! " si premiaza-ti elitele!

Regulamentul concursului:

1. Campania concurs „Studenti de elita! " se desfasoara pe perioada 23 martie 2009 – 2 mai 2010. Fiecare luna este dedicata unei sectiuni definita de domeniul facultatilor. Concursul este la prima sectiune, unde vor fi prezenti cei mai buni studentii de la Facultatea de Teologie „Andrei Saguna " a Universitatii „Lucian Blaga " din Sibiu.

2. Selectia candidatiilor la acest concurs se face cu sprijinul Universitatii „Lucian Blaga " din Sibiu, astfel criterile de selectie sunt urmatoarele:

a. de la fiecare facultate vor fi alesi primii 5 studenti in ordinea descrescatoare a mediilor;

b. studentii trebuie sa fie integralisti;

c. se va lua in calcul media notelor din ultimele semestre studiate;

d. in cazul in care ultimii clasati se afla intr-o situatie de egalitate a mediilor, se va folosi ca si criteriu de departajare, media obtinuta in ultimul an de studiu complet incheiat. In cazul studentilor care se afla in anul I de studiu universitar, se va lua in calcul media obtinuta in procesul de admitere.

3. Pe site-ul www.monitorulsb.ro este deschisa o rubrica speciala, intitulata „Studenti de elita! ". In cadrul acestei sectiuni vor fi publicate povestile studentilor care pot castiga premiul cel mare, precum si regulamentul concursului. La finalul fiecarei luni, odata cu publicarea povestii ultimului candidat la sectiunea respectiva, se activeaza dreptul la vot. In aceste conditii, fiecare candidat are sanse egale, indiferent de momentul in care a fost publicata povestea sa.

4. Orice sustinator al unuia dintre candidati are posibilitatea de a verifica, dupa efectuarea votului, clasamentul din momentul respectiv.

5. Vizitatorii site-ului pot acorda, doar un singur vot fiecarui participant din concurs, folosind aceeasi adresa de e-mail. Votul este validat printr-un e-mail trimis la adresa cu care va inregistrati in timpul votului. In cazul in care se vor acorda mai multe voturi de la un singur utilizator, pentru acelasi candidat, acestea nu se vor valida.

6. Cititorii ziarului, care nu au acces la internet, isi pot exprima votul prin intermediul taloanelor publicate in ziar. Din momentul publicarii povestii unui candidat, timp de o saptamana, intr-una din paginile ziarului veti gasi un talon cu numele acestuia, precum si cu performantele sale la invatatura. Dumneavoastra trebuie sa decupati talonul si sa il trimiteti pe adresa redactiei, din strada Andrei Saguna nr. 9. Vor fi contabilizate doar taloanele care ajung la destinatie pana la orele 19.00 din ultima zi de vot electronic. Cititorii pot trimite un numar nelimitat de taloane.

7. Este declarat castigator candidatul cu cele mai multe voturi exprimate, atat in varianta electronica, cat si prin intermediul taloanelor. Numele acestuia va fi publicat imediat dupa incheierea perioadei de vot, pe site-ul www.monitorulsb.ro, dar si a doua zi, in ziarul Monitorul de Sibiu.

8. Toate taloanele sosite pana la finalul perioadei de vot vor fi pastrate intr-o urna speciala si pot fi consultate in orice moment la sediul redactiei, de luni pana vineri, intre orele 9 si 19.

9. Sugestii sau informatii suplimentare puteti obtine la adresa de e-mail marketing@monitorulsb.ro, la numarul de telefon 0269.220.101 sau la sediul redactiei din strada Andrei Saguna, nr.9.
 
Sursa: Monitorul
Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 17 august 2009


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 ianuarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter