SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGRevelion 2012 de neuitat la Hotelul de Gheata

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

24 de iubitori ai aventurii si ineditului, in marea lor majoritate cetateni straini (englezi, australieni, cehi, germani etc), si-au petrecut noaptea dintre ani la resta­urantul celui mai nou Hotel de Gheata construit la Balea Lac.

Turistii au beneficiat de un " tratament culinar " cu ade­varat deosebit, ce a continut mancaruri dintre cele mai sofis­ticate, cum pot fi gasite in marile restaurante ale Euro­pei, toate acestea fiind asor­tate cu vinuri din cele mai bune, dar si cu alte bauturi fine.

Dintre bunatatile ce au pu­tut fi servite la Ice Restaurant in noaptea de revelion n-au lipsit somonul afumat cu sos de mustar si toast, supa crema de morcovi cu sman­tana si crutoane, medalionul de vita cu crema de ardei verzi, varza de Bruxelles si piure de cartofi cu rozmarin, dar nici Ice Wine, un sorti­ment de vin dulce, produs in editie limitata special pentru Hotel of Ice Romania.

O parte a meniului din noap­tea de Revelion a fost servita pe platouri de gheata, iar unele dintre bauturi au putut fi baute din celebrele pahare de gheata.

Pe langa mancarurile si bauturile sofisticate, cei ce au ales " palatul de clestar " de la Balea Lac pentru petrecerea celei mai importante nopti a anului au avut parte de un program muzical special pregatit (un muzician a cantat la nai, pe intreaga durata a mesei festive, diverse melodii clasice), precum si de mai multe surprize ale organi­zatorilor (foc de artificii, coc­teiluri speciale etc), astfel incat aceasta aventura sa fie una cat mai placuta, cu adevarat memorabila.

De asemenea, pe toata durata noptii a fost deschis si barul hotelului.

Curiosii au avut posibili­tatea sa " testeze " si putin din atmosfera petrecerii de revelion organizata la Caba­na Balea Lac.

La finalul petrecerii, cei mai multi dintre clientii Ice Restaurant s-au retras in came­rele amenajate in Hotel of Ice si au incercat, unii pentru prima data in viata, experienta deo­sebita de a dormi incon­jurat de gheata, la o tempera­tura apropiata de 0 grade Celsius.

Anul acesta, solicitarile pentru cazare si masa de Revelion in mirifica locatie de la Balea Lac, unica in regi­unea de sud- est a Europei, au fost foarte mari, depasind cu mult capacitatea acestui obiectiv. Primele rezervari pentru Revelionul 2012 la Hotel of Ice Balea Lac au fost facute inca din vara acestui an.
de Dan Francu


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 04 ianuarie 2012


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 15 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter