SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGRovigneta ramane valabila

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Solicitarea transportatorilor romani de eliminare a rovignetei a fost respinsa de Ministerul Transporturilor.
Conducerea Ministerului Transporturilor si-a motivat decizia de respingere a solicitarii patronatelor din domeniul transporturilor rutiere prin faptul ca aceasta taxa este singura sursa de venit a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale. in schimb, transportatorii au reusit sa gaseasca clementa pentru alte probleme aduse in discutie. Rovigneta ramane insa batuta in cuie. "Avand in vedere necesitatea mentinerii si obtinerii de surse de finantare pentru lucrarile de infrastructura rutiera, nu putem fi de acord cu renuntarea la o sursa financiara sigura (rovinieta - nr.r), fara a analiza si fundamenta o alta optiune. in acest moment, Ministerul Transporturilor considera ca reprezentantii CNR (Consiliul National Rutier - n.r.) nu au o propunere viabila pentru a lua in calcul orice modificare a structurii bugetului de stat si a surselor de constituire a acestuia", se mentioneaza in comunicatul citat de Mediafax.
iNAINTEA luarii acestei decizii, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Septimiu Buzasu a avut o intalnire cu reprezentantii asociatiilor si patronatelor din domeniul transporturilor rutiere, desfasurata luni, in care a propus mai multe solutii pentru rezolvarea revendicarilor CNR, printre care infiintarea organismului unic de control in trafic, eliminarea autorizatiilor speciale de transport pentru marfurile divizibile, numirea in cadrul Consiliului Drumurilor a cinci reprezentanti ai transportatorilor rutieri si amenajarea parcarilor la standarde europene. "Cu toate acestea, nu s-a putut incheia un protocol in vederea finalizarii solutiilor agreate de ambele parti, din cauza insistentelor reprezentantilor CNR privind eliminarea rovinietei, pozitie la care Ministerul Transporturilor nu se poate ralia, rovigneta fiind in acest moment singura sursa de venit a CNADNR pentru platile de disponibilitate", se mai arata in comunicat.
TRANSPORTATORII rutieri au participat, in 14 aprilie, la marsuri de protest pe soselele de centura din Bucuresti si alte 18 orase din tara, cerand, printre altele, taxe mai mici, carburanti mai ieftini si drumuri mai bune. Principala revendicare a CNR este insa eliminarea rovignietei, solicitare neacceptata de reprezentantii Ministerului Transporturilor.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 23 aprilie 2008


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 10 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter