SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGS-a inaugurat prima librarie privata din Avrig

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Luni dupa- amiaza, o cafenea din centrul Avrigului a gazduit festivitatea deschiderii oficiale a Librariei "Gheorghe Lazar ", primul loc privat de acest fel inaugurat in anii de dupa 1989. Initiativa, de-a dreptul indrazneata pentru vremurile.in care traim si structura societatii contemporane, apartine tinerei societati locale RCV- Concept, firma ce isi propune sa aduca ceva nou pe acest segment de piata si sa se manifeste in spatiul cultural local sub forma catorva subdiviziuni: librarie, centru de multiplicare si editura.

Alaturi de initiatorul si proprietarul acestui nou concept, doctorul in filosofie Radu Vasile Chialda, la festivitate au participat diversi oameni de cultura, cadre didactice locale, prieteni sau rude ale organizatorului, diversi alti invitati.

Actiunea a fost una simpla si de scurta durata si a constat doar intr-o prezentare a acestei initiative, cu parcurgerea principalelor caracteristici a fiecarui segment ce va compune noua librarie avrigeana.

Prin centrul de multiplicare ce va functiona in cadrul librariei, va fi disponibila intreaga gama de produse si servicii specifice unui asemenea loc.

O strategie interesanta si un plan editorial serios au initiatorii acestui nou concept si in ceea ce priveste editura ce va functiona aici. Pe langa tiparirea unor volume de poezie sau proza pentru copii, se doreste publicarea unor carti de filosofie, dar si a unor lucrari "de suflet ", dedicate vorbelor neaose avrigenesti, resedintei de vara a Baronului Samuel von Brukenthal etc. O alta intentie a celor de la Libraria "Gheorghe Lazar " este de a edita o publicatie periodica (buletin socio- cultural local), ce va cuprinde, printre altele, realizarile literare de exceptie ale copiilor si tinerilor ce invata in Avrig.

"Ne propunem sa promovam cultura, traditiile si obiceiurile din Ţara Oltului, sa ne implicam in procesul de educatie si formare a tinerilor si copiilor din scolile locale si zonale, sa organizam si sa implementam programe, activitati, proiecte si evenimente si, de asemenea, sa antrenam cat mai multi oameni intr-un circuit socio- cultural si educational. ", a spus in prezentarea sa Radu Vasile Chialda.

Libraria "Gheorghe Lazar " din Avrig functioneaza pe strada Closca, bloc 13, ap 5.
de Dan Francu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 21 martie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 03 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter