SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



S-a incheiat campania de promovare pentru "Comorile din Tara Oltului "

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

unea trecuta, in comuna Carta s-a incheiat campania de promovare pentru proiectul regional " Comorile din Ţara Oltului ". O echipa a organizatorilor concursului, alaturi de directorul Şcolii cu clasele I-VIII Carta, Iuliana Turi, coordonatorul echipei locale participanta la concurs, au prezentat membrilor Consiliului Local al comunei Carta detaliile acestui proiect, stadiul de implementare al editiei din acest an, precum si cateva informatii despre modalitatile prin care reprezentantii administratiilor locale din teritoriu se pot implica, alaturi de voluntari, in organizarea acestui important proiect. Membrii legislativului local si primarul din Carta au urmarit cu atentie prezentarea facuta si s-au asigurat ca echipa locala are resursele financiare necesare pentru contributia la desfasurarea celei de-a patra editii a proiectului, precum si dotarile necesare echipajului ce va concura. Aceasta a fost ultima etapa a campaniei de promovare a proiectului " Comorile din Ţara Oltului ", timp de aproximativ o luna de zile prezentari similare fiind sustinute la toate consiliile locale din teritoriul sibian al Ţarii Oltului.



Aceasta campanie a fost demarata de membrii echipei de organizare a Concursului " Comorile din Ţara Oltului " deoarece s-a dorit ca proiectul sa fie cat mai bine cunoscut, inteles si promovat in fiecare comunitate, dar si in scopul de a obtine sprijin pentru organizarea editiilor viitoare. Dotati cu prezentari power point, fotografii si alte materiale de promovare, voluntarii au prezentat proiectul in cadrul sedintelor consiliilor locale din fiecare unitate administrativ-teritoriala a Ţarii Oltului, astfel incat alesii locali sa inteleaga cat mai bine posibil importanta si necesitatea desfasurarii unui asemenea concurs. De asemenea, urmare a acestui demers, se preconizeaza ca va fi obtinut un sprijin si mai consistent pentru organizare. Un alt obiectiv al acestei campanii a fost acela de a face ca, prin asemenea intalniri si cu ajutorul alesilor locali, Proiectul " Comorile din Ţara Oltului " sa devina cat mai deschis si accesibil comunitatilor, membrilor societatii civile, de al caror sprijin organizatoric este mare nevoie.



«Comorile din Å¢ara Oltului» este un proiect de mobilizare teritoriala de tip LEADER, materializat anual prin organizarea unui concurs de orientare turistica si cunostinte generale. Competitia se adresaza tinerilor de 12-15 ani din comunele cuprinse in teritoriul acoperit de Asociatia Grupul de Actiune Locala " Å¢ara Oltului " (zona de sud a judetului, de la Boita pana la Arpasu de Jos).



Prin acest proiect, organizatorii isi propun sa ofere copiilor posibilitatea de a dobandi cunostinte si abilitati pentru identificarea si valorizarea bogatiilor naturale, culturale si umane din teritoriul numit Ţara Oltului, de a evidentia si promova in randul participantilor sentimentul de apartenenta la o comunitate si la un teritoriu cu identitate definita, dar si de a dezvolta simtul comunitar, spiritul de echipa si increderea in fortele proprii.



Organizatorul principal al concursului este Asociatia Grupul de Actiune Locala " Ţara Oltului ".



Concursul este inclus pe Agenda cultural- sportiva a judetului, astfel ca va primi finantare si din partea Consiliului Judetean Sibiu, lucru intamplat si la primele trei editii.

de Dan Francu


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate joi, 03 martie 2011






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter