SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



S-altadata, s-altadata, o s-o facem si mai senilata!

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Sa-i dam bice(ps):

Cum au aniversat troiana? Organizati in - ce pompos suna! - " comandament ". " Comandament de iarna ". Cel mai mult mi-a placut de Gabi cum a citit ceva de pe un papir, plin cu lopeti, utilaje si jandarmi. O clipa, am crezut ca nu se mai Oprea! Cand nu mai vezi tara de nameti, iar astia incercuiesc de pe scaune o masa, zau ca-mi bate primavara-n suflet, ca vecinii cand cotrobaie cu bormasina prin pereti.

# Victor Po ... Nu? Mai tarziu? Bine, fie: uite am ceva de-o sa va mearga uns: " Sex la Congres: Favoritul PNL pentru functia de secretar de stat e implicat intr-un dosar de proxenetism ", anunta evz.ro. Daca tot v-am facut atenti: " Numele politicianului Mihai Szeplekan (31 de ani) a fost pomenit, in 2010, intr-un dosar de proxenetism, alaturi de al fostului deputat PDL de Cluj, Petru Calian. La vremea repsectiva, Szeplekan - pe care PNL il vrea secretar de stat la Interne, in locul lui Constantin Chiper, demis in urma accidentului aviatic din Apuseni - s-a aparat sustinand ca nu putea avea relatii sexuale cu "fetitele" de la "Nana Club", deoarece era proaspat operat si ii lipsea un testicol ". Iata, in sfarsit, primul caz in care numaratul oualor devine nu doar obligatoriu, ci si proba la dosar! No, acum sa vad: mai manareste judecatorul cazul? ... Cum? E judecatoare?? # Unde merg o incompatibilitate, un smen, o nevasta, un cumatru, o fina, de ce n-ar merge si un proxenet? Canapelele din politica cine vreti sa le incerce?



# Washington Post: "Romania n-are dusmani externi, dar are sapte servicii. Cu toate astea, nu poate gasi un avion ". Bine ca nu avem si dusmani externi. La cati dusmani interni avem, asta mai lipsea! Hmm, sapte servicii! Are curaj careva sa socoteasca despre cati salariati vorbim? Secretare, soferi, bagatori de seama, bagatori de strambe, indreptatori de banane, mujahedini de ocazie, talibani de vreme rea, scarpinatori in hazna, lipitori de afise si lipitori de scuipati pe frunte, lighioane cu acoperire sau simple lighioane deghizate, uneori, in lipitori. Cu ce bani inghit astia, niste crese faci? De-o gradinita mai ramane? Åži-o scoala? Hai ca sunt si pentru scoala! Parc mai incolo, uite: un spital deschis pica la tanc!

# Gandul.info isi aminteste ca "in 1969, nimeni nu se mira ca IARNA NINGE ". Pentru improspatarea memoriei, scutura de praf si un buletin de stiri despre zapezile de altadata. Asa o fi, dar pe atunci nici nu erau atatia gornisti numai buni de infipt, setati pe optiunea "Panica ", printre nameti, nu?



impotmolit? Dovedeste, inzapezitule!



# Ce-o fi facut ceneadenereaua altor vremi nu intereseaza momentan, dar i-auzi ce ti-a mai scornit ceneadenereaua de azi: "CNADNR cere transportatorilor blocati carora le expira rovigneta sa faca dovada inzapezirii, pentru a nu fi amendati ". Tre' sa recunosc ca, asa o idee, merita un chef la Balea! Dar ce spun eu "chef "? La asa urgie, merge si-o orgie!

# Fabuloasa fotografia cu resturile avionului feliate cu securea si transportate cu caruta. O imagine care, intr-o tara sanatoasa ar fi avut nevoie de un Photoshop inventiv, prevazut cu o imaginatie aproape bolnava!

# Vi ... Acuma merge? Bine: " Victor Ponta, la baschet in timp ce la Guvern se anunta cod rosu ", constata, bulbucata, presa ceva mai neagra-n cerul gurii. Sunteti rai! Foarte rai! Daca mergea la sanius, era, oare, mai bine? De mai era Boc Bocul de altadata, va dati seama cum ar fi sunat: " in timp ce tara zace troienita, Boc s-a dus sa joace baschet! "? La bascheti, v-ar mai fi durut?

# Dupa meci, premierul a reusit sa mai vare una de trei puncte: " Toate institutiile statului si-au facut bine treaba ". in aceste conditii, mai conteaza ca treaba aia e un pic cam mare?

# Gandul.info: " Autoritatile au jucat o jumatate de ora TELEFONUL FÄ‚RÄ‚ FIR inainte de a pleca in cautarea epavei. Timp de 30 de minute, autoritatile s-au pierdut intr-un lung sir de telefoane si au sfarsit prin a pune comanda intregii operatiuni in mainile ISU Alba ". Ca s-o iau pe scurtatura: orice telefon, fie el si smartphone, poate fi depistat dupa codul de IMEI. Un baiat destept si-un soft macar la fel de destept sunt suficiente. Uite, baiatul destept poate fi unul din cei doi plutonieri din Constanta, ca soft precis se gaseste. E destul s-ajunga la toti puturosii: politai, procurori si ce s-o mai nimeri.

# Desi nu i-am facut nimic, nici macar placere, Bill Gates stie ce ne-asteapta: "in 2035, nu vor mai exista tari sarace ". Hmm, treaba lor, dar ce i-am facut noi miliardarului de ne subestimeaza?

# Aud ca presedintia are de gand sa faca propria ancheta cu privire la accidentul din Apuseni: " Basescu face ancheta dupa tragedie ", scrie pe-o burtiera. Aud ca si parlamentarii au de gand sa faca propria ancheta - cate solutii pentru mimatul unei preocupari! - motiv pentru care tocmai pun de-o ancheta. Oare de ce-mi persista senzatia ca la noi, cand vrei sa nu se afle nimic, infiintezi o comisie? ... Aud?

# Ati bagat de seama ca SOV a primit doi ani, ambii cu executare? ...Nu? Atunci bagati acum: "SOV a primit doi ani cu executare ". Culmea: niciunul dintre ei nu-i pentru vestitii racheti indesati in cernozioamele Moldovei!

# "Inovatie: un grup de tineri a nascocit aplicatia mobila prin care poti controla mixerul de acasa ". Interesanta topica: pai, pentru a controla mixerul nu trebuie sa fii acasa? Sau, ia stai: e vorba de mixerul de-acasa de la mine sau de la tine? ... Aha! Pacat, ma si pregateam s-adoarma niste tembeli, intamplator vecini!

# evz.ro: "Romanii ingheata, PSD petrece cu popa, lautari si o soprana ". Adevarul e ca dupa Sandu Ciorba, un Bizet pica la fix! Invers, poate e ceva mai greu ...

# Frematand ca o amazoana ca i s-a retinut un locsor in fresca, Udrea scrie de la stana si priveste fix in cadru: " Ninge! Zapada in sfarsit! Dupa Roman, am ajuns la Corbu in Harghita. M-am cazat la Stana Haiducilor si m-am trezit dimineata intr-un peisaj de basm! Acum ne pregatim de foc de tabara. Ciobanul Artimita sta pe Facebook sa vada ce fac oile ramase la stana ". Daca e asa de consecventa, sper ca-si face timp sa dea o fuga si pana la Sarmizegetusa, ca e tot inchis. Åži-un rege, sa-l invite la masa, s-o mai gasi pe undeva. Desi frumos ar fi ca regele sa faca invitatia, nu? Ca doar nu vorbim de neciopliti ca regele manelelor, nu?

# Premierul asigura ca " Echipamentele si carburantul pentru judetele in alerta vor fi scoase din rezerva ". E ca si cum, inainte de curba, ai anunta ca vei folosi volanul!

# " Ponta apara MAI: Internele, coloana vertebrala a statului roman ". Daca asta-i coloana, vezica oare care-o fi? Barem sa stim cine-i de vina pentru incontinenta asta!

# Judecarea dosarului Transformatorul a fost amanata pentru ca, spre deosebire de judecatori, Fenechiu nu a putut ajunge din cauza vremii. E devreme sa cred ca-ncep nametii sa tina cu Relu? Va dati seama ca de era norvegian, sa zicem, n-avea nicio sansa?

# Basescu: "Ziua Holocaustului da posibilitatea de a ne gandi la greselile comise impotriva semenilor ". Mda. Poate c-a sosit vremea sa vorbim despre greselile comise impotriva semenilor ... greselile comise impotriva semenilor ... greselile comise impotriva semenilor ... Alo-alo-alo, ce-i cu ecoul asta-asta-asta, stie careva-careva-careva?

-Nu!
de Rares Bitu


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate miercuri, 29 ianuarie 2014






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter