SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSa-ti bagi mintile (si ghiveciul) in cap!

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Spuneam ieri ca mintea unora dintre manifestantii iesiti nu la protest, ci la ciomageala cu jandarmii e in stransa legatura cu pietroaiele, cu bolovanii folositi in luptele de strada. Taman cand observam ca la Sibiu s-a demonstrat pasnic si ca dalele si bordurile au ramas la locul lor, pica ceva de sus. Nu un meteorit, nu o veste, ci un ghiveci de flori. Unde? Pe Bulevardul Mihai Viteazu. Ghinionul (sau dibacia creti­nului care a aruncat ghiveciul) a facut ca obiectul sa-l loveasca in cap pe unul dintre demonstrantii pasnici din coloana, muzeograf la "Bru­kenthal", provocandu-i o rana grava. Imaginati-va ca acel ghiveci ar fi putut lovi un copil. Ce sanse de supravietuire ar fi avut acesta? Foarte mici. Fara doar si poate, un astfel de gest nu poate fi motivat decat de prostia cronica gestionata de dobitocul deranjat pesemne din starea-i de vegetatie. Dincolo de pata urata aruncata pe imaginea orasului (pentru ca s-a dus buhul ca la Sibiu mersul pe un drum public nu-i chiar sigur), mai apare o problema: halul in care cei care ar trebui sa-l identifice pe cretin inteleg sa-si faca treaba. "Se efectueaza verificari in vederea identificarii persoa­nei", fiti pe pace. Cu siguranta "prin mijloace specifice", cum altfel? Probabil ca identi­ficarea celor care au geamuri si balcoane la strada in blocul cu pricina si amprentarea lor reprezint[ o chestiune pe care doar eroii din filmele politiste americane o pot face. Ma rog, ar mai fi si alte mijloace; "specifice", desigur. Unul dintre ele este apelul la cei care pot da relatii despre faptas/i. Şi daca nu iese nimeni la interval cu informatii? Ghinion. Probabil, data viitoare, alt viteaz va arunca cu un frigider stricat sau un aragaz vechi, sa fie sigur ca cel lovit n-are nicio sansa sa le dea de lucru medicilor (altii decat cei legisti). Balbaiala anchetatorilor, lentoarea anchetei sunt garantii sigure pentru orice descreierat bantuit de idei nefaste precum cea despre care vorbim. in fond, ce mare lucru s-a intamplat? S-a avariat un cap, nu? Era un cap de intelectual. Carevasazica, prezenta oaresce pericol pentru societate, fiind capabil sa gandeasca. Nu-i bai, un ghiveci, un banal ghiveci a rezolvat problema asta a capului - "element dusmanos". Nu suntem paranoici sa credem ca inconstientul care s-a exprimat dupa puterile lui si-a fixat cu precizie tinta, insa ne da de gandit lipsa unei demonstratii de forta a celor care ancheteaza acest inci­dent. in fond, vorba unui banc, de ce atata graba? Strada-i mare, ghivece sunt destule. Care-i problema?
de Dragos Bako


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 18 ianuarie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 26 noiembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter