SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSalistea, impanzita de camere video

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Cei care urmaresc ceea ce se petrece in Piata Mare din Sibiu cu ajutorul camerelor web ce pot fi accesate printr-un simplu click vor putea face acelasi lucru pentru a vedea in timp real ce se intampla in centrul Salistei, accesand site-ul www.primariasaliste.ro si dand click pe fotografia cu sensul giratoriu. Amplasarea camerelor video in mai multe zone ale orasului vine ca un raspuns la solicitartea reprezentansilor Polisiei Locale, dar si a conducerii institusiilor de invasamant.

Camere pe strazi, la Primarie si la scoli

Exista in prezent camere de supraveghere la sediul Primariei Saliste de pe strada Şteaza, la sediul II (pe holuri si in exterior), la sensul giratoriu, in Piaa Junilor, la ~coala de Jos, la scoala din Sibiel, la remiza PSI. Camerele au fost amplasate doar in spatiile publice, iar inregistrarile pot fi de un mare folos, la nevoie, poliistilor. Primarul Salistei, Teodor Dumitru Banciu spune ca " Recent, un individ a patruns intr-unul din birourile Primariei si i-a furat niste bani unei colege. Camera din holul instituiei l-a inregistrat, iar polii`tilor le va fi mult mai usor sa-l identifice. Aceste camere sunt un instrument util in cazul unor fapte antisociale, dar si un element care confera cetaeanului un sentiment de sigurana. De altfel, prin Legea 333 privind paza bunurilor publice aceasta masura este reglementata, iar inregistrarile pot folosi organelor de ancheta in caz de furt sau distrugere. Amplasarea acestor camere s-a facut prin hotarare de Consiliu Local, iar in viitor avem in vedere extinderea reelei de monitorizare in cazul in care vom primi solicitari din partea conducatorilor instituiilor in acest sens" .

Semaforizare cu panouri solare

Cei ce vor traversa pe la trecerea de pietoni din centrul Salistei (in dreptul restaurantului Vatra Marginimii) pot observa deasupra panoului de semnalizare o mica instalatie cu panouri solare. Instalaia care asigura funcionarea luminii intermitente de pe tabla amplasata langa trecerea de pietoni este alimentata cu ajutorul unor panouri solare. Deocamdata, acest model de semaforizare se afla intr-o faza experimentala, dar primarul salistenilor se arata increzator in eficiensa sistemului: " Exista mai multe avantaje ale exploatarii luminii naturale: costurile scazute, neintreruperea semafoarelor atunci cand apar defeciuni in reeaua de energie electrica, protejarea mediului, cheltuielile scazute de intreinere" . Primarul Salistei mai spune ca, in cazul in care panourile solare se vor dovedi eficiente, se va lua in calcul posibilitatea ca iluminatul stradal si cel din parcuri sa fie asigurate de surse de alimentare prin astfel de instalatii.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 03 mai 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 16 ianuarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter