SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSansa din toamna pentru inscrierea la facultate la Universitatea "Lucian Blaga " din Sibiu

Stiri din Sibiu: Educatie Adauga un comentariu »

La Inginerie, studentii se intrec in concurs de dosare

Cei care doresc sa-si impli­neasca visul de a deveni ingineri, in diferite domenii, pot spera la obtinerea unui loc in aceasta toamna. inscrierea are loc in perioada 12 - 18 septembrie 2011.

8 locuri fara taxa si 15 cu taxa sunt disponibile la specializarea Ingi­nerie Industriala2, Tehnologia Tricotajelor si Confectiilor. Locuri cu taxa mai sunt disponibile si la Inginerie Industriala1, Tehnologia Constructiilor de Masini si Masini-Unelte si Sisteme de Productie, precum si Design Industrial (19 locuri). Pasionatii de mecanica fina si nanoteh­nologii au la dispozitie 50 de locuri cu taxa. Nici cei care vor sa faca o cariera in domeniul Calculatoare, Inginerie Electrica sau Electromecanica nu raman pe dinafara avand la dispozitie 6 locuri, la Ingineria Mediului Ingineria si Protectia Mediului in Industrie - 11 locuri, Ingineria Trans­porturilor si a Traficului - 11 locuri sau ┼×tiinte ingi­neresti aplicate Infor­matica industriala - 26 locuri precum si Meca­tronica si Roboti 20 locuri. Cei care au terminat deja studiile de licenta, pot profita de oferta bogata de master oferita in aceasta toamna.

┼×i la Litere sunt locuri pentru toamna

intre 12 - 17 septembrie 2011, la Fa­cul­tatea de Litere si Arte au loc in­scrierile pentru diferitele domenii pro­puse. Cei ce doresc sa se specializeze in ┼×tiinte umaniste au la indemana arii diverse pentru a alege sectia cea mai potrivita; fie ca este vorba de Limba si literatura, Studii culturale, Teatru sau ┼×tiinte ale comunicarii, viitorii studenti isi pot depune dosarele, avand in ve­dere ca media este aceea consti­tuita din 75% - mediile din anii de liceu la disciplinele pentru care candi­datul op­teaza sau certificatele de com­petenta lingvistica recunos­cute international sau, in functie de spe­cialitatea aleasa, engleza sau romana si 25% - media exa­menului de Baca­laureat. Cei care nu mai sunt novici si au deja o licenta pot opta pentru multitudinea locurilor la master oferite de Facultatea de Litere si Arte.

Vrei la ┼×tiinte, ┼×tiinte Economice, Drept, Medicina, Istorie, Jurnalistica, ┼×tiinte Politice, Teologie sau Protectia Mediului?

Atunci poti profita de oferta bogata a acestor facultati. Jur­nalistica ofera 36 de locuri cu taxa in domeniul ┼×tiintele Comu­nicarii, specializarea Jurnalism, iar la Co­mu­nicare si Relatii Publice puteti obtine chiar si un loc de la buget. La ┼×tiinte sunt locuri disponibile la Mate­matica (7 fara taxa si 64 cu taxa), Informatica, Biologie, ┼×tiinta Mediului, So­ciologie, Asistenta Sociala, Eco­logie, Protectia Mediului si Fizica, alte aproxi­mativ 300 de locuri cu taxa si fara.

Cei pasionati de sport, pot alege specializarea Educatie Fizica si Sport, la care, insa se sustin probe practice. La Medicina mai puteti alege unul din locurile de la Asis­tenta Medicala Generala sau unul din cele 60 de locuri puse la dispo­zitie de nou infiintata specializare Farmacie.

La Drept mai gasiti doar locuri cu taxa, iar la Administratie si Politia locala chiar si fara taxa. Locuri libere, in numar de 79 (1 loc fara taxa) sunt si la ┼×tiinte Eco­no­mice, fie ca este vorba despre Admi­nistrarea Afacerilor, Finante sau Marketing. Pentru candidatii de la Facultatea de ┼×tiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului se ofera urmatoarele locuri in specializarile: Ingineria pro­duselor alimentare Ingineria produselor alimentare - 67 locuri cu taxa, Controlul si expertiza produselor alimen­tare - 27 locuri cu taxa -Biote­hnologii ali­mentare, Biotehnologii pentru industria alimentara - 5 locuri fara taxa - 40 locuri cu taxa, Inginerie si management Inginerie si management in alimentatia publica si agro­turism - 35 locuri cu taxa Agronomie Mon­ta­nologie - 5 locuri cu taxa. Facul­tatea de Istorie si Patrimoniu pune la dispozitie nu mai putin de 31 de locuri fara taxa si 29 cu taxa.

┼×i la Facultatea de ┼×tiinte Poli­tice, Relatii Internationale si Studii Europene sunt locuri, fie ca optati pentru ┼×tiinte Politice, unde sunt si 8 locuri de la buget sau Relatii Internationale, in total 81 de locuri libere. Viitorii teologi au la dis­pozitie 21 locuri fara taxa si 143 cu taxa. La Teologie Protestanta sunt disponibile 4 locuri fara taxa si 31 cu taxa.

Studii la master

Absolventii de la diferitele spe­cializari ale facultatilor din cadrul ULBS isi pot continua studiile prin programele masterale aprobate. Astfel, la Facultatea de Istorie si Patrimoniu, cei interesati pot ocupa unul din cele 160 de locuri puse la dispozitia lor. La fel stau lucrurile si la Facultatea de ┼×tiinte unde 400 de locuri va asteapta. Daca vreti la Medicina, 200 de locuri in Mana­gement Sanitar si Managementul Medicinei Muncii au fost aprobate. La Facultatea de ┼×tiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului sunt disponibile 210, la ┼×tiinte Economice peste 410, la Facultatea de ┼×tiinte Politice si Relatii Internationale si Studii Europene 500 de locuri, la Drept 300, iar la Jurnalistica 145.

Lucrezi, nu ai timp sa ajungi la cursuri. Solutia este invatamantul la distanta sau cel cu frecventa redusa

ULBS ofera pentru aceasta toamna locuri cu taxa la ID si IFR pentru domenii dintre cele mai diverse. Fie ca vreti o profesie in domeniul juridic (175 de locuri), Litere (75), Inginerie (110), ┼×tiinte Economice (520), ┼×tiinte Politice (50) sau Ingineria Produselor Ali­mentare si Agro­nomie (100), dorinta va poate fi implinita.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 13 septembrie 2011


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 29 mai 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter