SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSantiere extinse in tot orasul

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

O serie de noi investitii incep in aceste zile in oras, iar pe Calea Cisnadiei, strada Lunga si Ocnei se va lucra in perioada care urmeaza, a anuntat ieri, in conferinta de presa, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Reabilitarea C[ii Cisnadiei incepe luni, lucrarile se vor face pe tronsoane pentru a reduce disconfortul in trafic, iar primul care intra in lucru este tronsonul dintre Bulevardul Mihai Viteazu si strada Nicolae Iorga.

Aceasta portiune va fi inchisa pana la sfarsitul lunii noiembrie.

Traficul de pe strada Lamaitei si de pe aleile dintre blocuri se va descarca in Calea Dumbravii si respectiv in strada Nicolae Iorga si tronsonul va fi redeschis dupa ce constructorul va finaliza amenajarea noilor retele de apa si canal, a trotuarelor si carosabilului la nivel de binder, anunta Primaria Sibiu.

Tot luni, incep lucrarile pe strada Ocnei. DPC va inchide primul tronson, de la strada 9 Mai pana la strada Zidului. Vor fi refacute pe aceasta portiune retelele de apa, carosabilul si trotuarele, iar lucrarile se vor termina la jumatatea lunii noiembrie.

Strada Lunga intra in reparatii, dupa ce aici s-au facut lucrari de reabilitare a retelelor de apa, canalizare si gaz. Primul tronson al acestei strazi va fi inchis pentru reparatii, cel dintre strada Raului si strada Popa ┼×apca si pana la sfarsitul lunii noiembrie vor fi inlocuite bordurile si reparate carosabilul si trotuarele.Lucrari la retele de gazLucrarile la inlocuirea retelelor de gaz continua pe inca patru strazi, Grigore Ureche, Bahluiului, George Bacovia si Matei Milo. Interventiile se vor face sub trafic, cu restrictionarea unei benzi de circulatie, trecerile in intersectii urmand sa fie facute pe timpul noptii. Pe strada Grigore Ureche se va lucra intre 17 si 21 septembrie, pe Bahluiului intre 18 si 28 septembrie, pe G. Bacovia, intre 24 si 29 septembrie si pe M. Milo intre 25 septembrie si 5 octombrie.Investitii in cartiereO parte din lucrarile care se desfasoara in Sibiu sunt in cartiere.

in zona Calea Dumbravii se lucreaza pe strada Privighetorii, unde retelele sunt finalizate, un tronson este la nivel de asfalt si se lucreaza pe celalalt tronson la sapatura generala.

in Vasile Aaron se lucreaza la reteaua de apa pe strazile Iezer, ┼×oimului si ┼×ureanu, in Lazaret se lucreaza pe strada Masinistilor, in zona Cibin se lucreaza pe strada I.L. Caragiale.

Dupa finalizarea lucrarilor pe strada Lunga se va amenaja sensul giratoriu de la intersectia cu strada Lunga.

Lucrarile de reparatie in Piata Iancu de Hunedoara au fost finalizate si in aceasta zona Serviciul Gospodarire va monta in zona verde din aceasta piata cateva banci, creand astfel un nou loc de odihna. Pe strada ┼×t. O. Iosif retelele sunt finalizate, un tronson al strazii este deja la nivel de asfalt, iar pe celalalt se lucreaza la sapatura generala. Lucrarile sunt in desfasurare si pe Calea Turnisorului si pe strazile Gh. Asachi si G. Toparceanu.

in cartierul ┼×trand se lucreaza pe strazile Dobrogei, Tudor Arghezi si Gh. ┼×oima la structura rutiera, in Valea Aurie se lucreaza pe Calea Poplacii atat la gaz cat si la retelele de apa si canalizare, iar in Cartierul Tineretului se lucreaza in continuare la asternerea stratului de uzura, in prezent echipele aflandu-se pe strada Londra.

in Lupeni, odata cu reluarea traficului pe strada Viitorului dupa incheierea lucrarilor, s-au inceput lucrarile pe strada Teilor. Pe strada Resita urmeaza sa se astearna primul strat asfaltic.

" Cartierele sibiene isi schimba treptat imaginea prin intermediul unor lucrari mai mari, cum ar fi reabilitari de retele si drumuri, sau mai mici, cum ar fi montarea de banci sau reconfigurarea unor zone. Pana in 2007 au fost sistematizate principalele artere, iar in ultimii patru ani am dispus efectuarea de lucrari in cartiere " a spus primarul Klaus Iohannis.

in centrul Sibiului, strada Faurului este cel mai important santier, lucrandu-se la trotuare si carosabil. De asemenea, reparatiile continua pe Bulevardul Victoriei, pe tronsonul dintre strada Banatului si strada Ion Ratiu. Echipele DPC continua de asemenea lucrarile pe strazile Ion Ratiu si Crisanei.Lucrari miciDPC a refacut in ultima saptamana marcajele celor 36 de treceri de pietoni situate in zona unitatilor de invatamant pentru a creste siguranta pietonilor. La acelasi capitol de lucrari de gospodarire, Serviciul Gospodarire a instalat banci in zona Lacul lui Binder si de asemenea in locuri de joaca. Au fost montate banci in Parcul Ţiteica si se lucreaza in prezent in Parcul Sub Arini. Urmeaza sa se monteze banci si pe strada Nicolae Iorga in zona Cedonia si de asemenea in statiile de autobuz, pe strazile Raului, Malului, Bulevardul Victoriei si Bulevardul Vasile Milea.

De asemenea, lucrarile de igienizare a acumularilor de apa nepermanente din Dumbrava Sibiului au fost finalizate in aceste zile si a fost cosita vegetatia de pe malurile Cibinului, anunta Primaria Sibiu.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 14 septembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 13 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter